Menu

Somfy Home Motion maakt u leven eenvoudiger

De zonwering alvast uitsturen, voordat u thuiskomt? Waar u zich ook bevindt? Met het draadloze Somfy Home Motion bestuurt u op afstand uw zonwering met speels gemak. Het maakt uw leven nog comfortabeler.

Innovatie brengt zonwering naar een hoger niveau. Met het Somfy Home Motion systeem regelt u de zonwering automatisch. Met behulp van een tablet, smartphone, afstandsbediening of geheel automatisch zet u de zonwering in werking. U kunt de toepassingen programmeren op uw gewoontes en leefstijl. Somfy Home Motion is ideaal voor als u niet thuis bent.

Somfy Home Motion: breed inzetbaar

U kunt het Somfy Home Motion systeem toepassen op vele soorten zonwering. Zoals binnen met jaloezieën, rolgordijnen en plissés. Of buiten om markiezen, screens en terrasschermen mee te bedienen. Maar ook garagedeuren, ramen, hekwerken en verwarming vallen binnen dit systeem. U kunt er u in één simpele stap uw verlichting besturen als u het huis verlaat.

Door de radiotechnologie worden alle toepassingen aangestuurd door vloeren en muren. Tevens hoeft u geen duur bekabelingssysteem aan te schaffen, want Somfy Home Motion werkt volledig draadloos.

Het Somfy Home Motion systeem kunt u altijd stap voor stap uitbreiden en uw gehele huis ervan voorzien. Zo maakt u optimaal gebruik van uw woning en moderne technologie, bespaart u energie, komt u altijd thuis in een heerlijk koel huis.

Senft vertelt u alles over Somfy Home Motion

Met Somfy home motion bewijst Senft dat het met zijn tijd meegaat. Terwijl dit familiebedrijf zijn oorsprong vindt in 1878. Sindsdien houdt Senft zich bezig met binnen- en buitenzonwering. Ons personeel beschikt dan ook over de nodige kennis en ervaring.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Of kom langs in onze showroom. Met Somfy Home Motion creëert u het huis van de toekomst.

De Productsoorten van Senft
Buitenzonwering

buitenzonwering

Onze buitenzonweringen maken wonen en werken in elke ruimte aangenaam.

Lees meer
Binnenzonwering

binnenzonwering

Onze binnenzonweringen is uniek en ademt een eigen karakter uit.

Lees meer
Rolluiken en hekken

rolluiken en hekken

Rolluiken en rolpoorten verhogen eenvoudig uw huiselijk comfort.

Lees meer
buiten producten

buiten producten

Natuurlijk wilt u ook buiten in de tuin of op het terras lekker kunnen genieten.

Lees meer