Menu

Ruime keuze aan markiezen

Bij Senft kunt u kiezen uit een ruim aanbod van markiezen. Ze zijn leverbaar in hout of aluminium. U kunt de kleuren en designs van het doek en frame zelf samenstellen. De markiezen kunt u handmatig of elektronisch besturen. Senft maakt uw markiezen altijd voor u op maat.

Elke type zonwering komt in aanmerking voor vervanging. Ook markiezen. Heeft u genoeg van het design? Dan kunt u het doek vervangen. Ook als deze vies is geworden en u haar niet meer goed schoon krijgt. Zo heeft u weer een markies zo goed als nieuw.

De markiezen van Senft worden nog steeds ambachtelijk gemaakt en bieden uw gevel een authentieke, tijdloze uitstraling.

Proeflokaal Haarlem

Zonwerende markiezen, ideaal voor reclame

Zonwerende markiezen passen bij ondernemers. Ze lenen zich uitstekend voor het maken van reclame voor uw café, restaurant, winkel of kantoor. Het ronde uiterlijk is geschikt voor een opdruk. De voor- en zijkant kunnen worden bedrukt worden met teksten, logo’s, namen en afbeeldingen.

Markiezen met reclame zorgen voor een herkenbaar punt in de straat. Tevens bieden ze optimale bescherming tegen de zon en vormen ze een verfraaiing van uw gevel. Door de dichte zijkanten heeft u geen last van hinderlijke zij-inval van het zonlicht. De ‘nostalgische’ markiezen geven uw winkel, kantoor, restaurant en uw huis een chique en klassieke uitstraling. Markiezen komen tot hun recht bij panden met moderne en klassieke gevels.

Ga voor markiezen naar Senft

Senft is de expert op het gebied van zonweringen. Mede door onze jarenlange ervaring als familiebedrijf kunt u bij ons terecht voor markiezen. U vindt onze producten bij panden in Haarlem en omstreken.

Heeft u behoefte aan meer advies over markiezen? Voor de belettering, voor de kleur of het model? Neem dan gerust contact met ons op.

De Productsoorten van Senft
Buitenzonwering

buitenzonwering

Onze buitenzonweringen maken wonen en werken in elke ruimte aangenaam.

Lees meer
Binnenzonwering

binnenzonwering

Onze binnenzonweringen is uniek en ademt een eigen karakter uit.

Lees meer
Rolluiken en hekken

rolluiken en hekken

Rolluiken en rolpoorten verhogen eenvoudig uw huiselijk comfort.

Lees meer
buiten producten

buiten producten

Natuurlijk wilt u ook buiten in de tuin of op het terras lekker kunnen genieten.

Lees meer