Menu

Zonneschermen van Senft

Niets zo heerlijk als een warme zomer. Maar de hele dag de zon op uw huis of kantoor is niet prettig. De zonneschermen van Senft houden uw woning of werkplek koel en voorkomen vervelende lichtval. Ook is het heerlijk om in de schaduw te kunnen zitten, want te lang in de zon valt niet aan te raden.

We houden er tegenwoordig van om zo veel mogelijk van onze vrije tijd buiten door te brengen. Onze zonneschermen kunnen worden uitgerust met terrasverwarming, zodat u zelfs als het weer wat minder is, aangenaam kunt genieten van het buitenleven. Zo beschikt Senft over zonneschermen die een antwoord bieden op elke situatie. Zon of geen zon.

024

Zonneschermen op maat

Voor elke vraag, hoe moeilijk of specifiek dan ook, biedt Senft een op maat gepaste oplossing. Bij ons draait het om kwaliteit, effectiviteit en service. Senft maakt zonneschermen die passen bij uw huis, kantoor of restaurant. Wij leveren ze in de juiste kleur, in een klassiek of modern ontwerp en op maat. Voor in de serre, op het terras, op het balkon of voor het raam.
Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Vrijwel alle zonneschermen zijn uitgerust met elektrische bediening. Sommige met behulp van apps of via internet. U kunt de zonneschermen programmeren, zodat ze op gewenste tijden en bij een bepaalde lichtintensiteit en windkracht worden in- of uitgestuurd.
Onze zonneschermen vormen een verlengde van uw huis. Ze kunnen worden uitgerust met sfeervolle verlichting. Als het frisser wordt, kunt u gebruik maken van verwarmingssystemen.

De specialist in zonneschermen

Senft weet precies wat u, uw woning of kantoor nodig heeft en we kunnen u van advies voorzien. Senft heeft een schat aan ervaring in huis. Sinds 1878 zijn wij dé specialist op het gebied van zonneschermen.
Bent u op zoek naar de meest ideale oplossing om uw huis of kantoor te voorzien van zonneschermen? Senft helpt u graag verder. Neem daarom contact met ons op.

De Productsoorten van Senft
Buitenzonwering

buitenzonwering

Onze buitenzonweringen maken wonen en werken in elke ruimte aangenaam.

Lees meer
Binnenzonwering

binnenzonwering

Onze binnenzonweringen is uniek en ademt een eigen karakter uit.

Lees meer
Rolluiken en hekken

rolluiken en hekken

Rolluiken en rolpoorten verhogen eenvoudig uw huiselijk comfort.

Lees meer
buiten producten

buiten producten

Natuurlijk wilt u ook buiten in de tuin of op het terras lekker kunnen genieten.

Lees meer