Menu

Afstandsbediening van uw zonwering verhoogt het wooncomfort

De wereld staat niet stil. Overal om u heen ziet u innovaties en nieuwe technieken opduiken. Daar blijft de binnen- en buitenzonwering niet bij achter. Met een goede afstandsbediening haalt u meer uit uw zonwering.

De techniek die wij u bieden, sluit aan op de laatste ontwikkelingen. Natuurlijk bestaat de traditionele afstandsbediening, waarmee met een druk op de knop uw zonwering kan worden bestuurd. Met de hoogstaande techniek van het draadloze Somfy Smart Home kan de hele zonwering op afstand worden bediend. Met dit systeem kan elke zonwering individueel worden bestuurd. U kunt de zonwering aanpassen aan uw gewoonte en leefstijl.

Afstandsbediening voor elke zonwering

Senft heeft voor u een afstandsbediening die u kunt toepassen op vrijwel elke zonwering. Zittend in uw stoel bepaalt u de stand van jaloezieën, rolgordijnen en plissé shades. Voor buiten kunt u er markiezen, screens en terrasschermen mee bedienen. Met het Somfy Smart Home systeem bestuurt u garagedeuren, ramen en hekwerken.

Rond uw huis, lopen of zittend, kunt u met de afstandsbediening de zonwering besturen. Maar als u van huis bent, kunt u uw tablet of smartphone ook gebruiken als afstandsbediening. Vanuit uw auto of kantoor kunt u dan de zonwering in- of uitsturen.

Met de afstandsbediening kunt u ook de zonwering besturen als het weer frisser wordt en de zon eerder ondergaat. U kunt de verwarming en verlichting ermee bedienen.

Demonstratie met de afstandsbediening van uw zonwering

In onze showroom kunnen wij de afstandsbediening voor de zonwering demonstreren. Als specialist sinds 1878 in buiten- en binnenzonwering volgt Senft de laatste trends en is daarom op de hoogte van de laatste technieken.

Wilt u uw zonwering uitrusten met de nieuwste techniek? Neem dan contact op. Met de afstandsbediening voor uw zonwering haalt u meer comfort in uw huis.

De Productsoorten van Senft
Buitenzonwering

buitenzonwering

Onze buitenzonweringen maken wonen en werken in elke ruimte aangenaam.

Lees meer
Binnenzonwering

binnenzonwering

Onze binnenzonweringen is uniek en ademt een eigen karakter uit.

Lees meer
Rolluiken en hekken

rolluiken en hekken

Rolluiken en rolpoorten verhogen eenvoudig uw huiselijk comfort.

Lees meer
buiten producten

buiten producten

Natuurlijk wilt u ook buiten in de tuin of op het terras lekker kunnen genieten.

Lees meer