Luxaflex™ PowerView, voor optimaal gebruikersgemak

  Een revolutionair nieuw systeem dat uw raamdecoratie automatisch bedient op elk gewenst moment van uw dag. Bepaal zelf uw eigen instellingen en het nieuwe bedieningssysteem PowerView Motorisation van Luxaflex™ doet de rest. Dit systeem maakt uw leven nog comfortabeler.

  Bij het gebruik van de Luxaflex™  PowerView Motorisation kan raambekleding worden bediend met de PowerView™ App met behulp van uw smartphone of met de Pebble™ Afstandsbediening. Zo creëert u met een druk op de knop de perfecte ambiance bij u thuis op een willekeurig tijdstip. De bediening van uw raamdecoratie was nog nooit zo simpel.

  Eenvoudige bediening van de Luxaflex™ PowerView Motorisation

  De gebruiksvriendelijke Pebble™ Afstandsbediening vormt het hart van Powerview Motorisation. Hiermee kunt u met één handeling verschillende raamdecoraties besturen. Ook kunt u ervoor kiezen om een individuele raamdecoratie te bedienen. Met de Scene Controller bepaalt u de momenten wanneer de raamdecoratie automatisch opent en sluit.

  Behalve de Pebble™ Afstandbediening valt de Luxaflex™ PowerView Motorisation te bedienen met de PowerView™ App op uw tablet of smartphone. Deze app biedt de mogelijkheid dat raambekleding zich automatisch aanpast aan het ritme van de gebruiker of bijvoorbeeld aan de zonsopgang en ondergang.

  De PowerView™ App werkt zelfs als de gebruiker niet thuis is. Per dag en tijdstip kunnen er andere scenes gecreëerd worden en elke raamdecoratie kan afzonderlijk worden ingesteld. RemoteConnect maakt bediening zelfs vanuit het buitenland mogelijk.

  Meer weten over de PowerView Motorisation van Luxaflex™?

  Senft draagt graag bij aan meer comfort en gemak voor gebruikers van raamdecoratie. We richten ons daarom op innovatie. PowerView Motorisation van Luxaflex™ past uitstekend binnen onze filosofie.

  Met PowerView Motorisation van Luxaflex™ heeft u geen omkijken naar uw raamdecoratie. Heeft u vragen over dit bedieningssysteem? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma