Somfy Smart Home maakt u leven eenvoudiger

  De zonwering alvast uitsturen, voordat u thuiskomt? Waar u zich ook bevindt? Met het draadloze Somfy Smart Home bestuurt u op afstand uw zonwering met speels gemak. Het maakt uw leven nog comfortabeler.

  Innovatie brengt zonwering naar een hoger niveau. Met het Somfy Smart Home systeem regelt u de zonwering automatisch. Met behulp van een tablet, smartphone, afstandsbediening of geheel automatisch zet u de zonwering in werking. U kunt de toepassingen programmeren op uw gewoontes en leefstijl. Somfy Smart Home is ideaal voor als u niet thuis bent.

  Somfy Smart Home: breed inzetbaar

  U kunt het Somfy Smart Home systeem toepassen op vele soorten zonwering. Zoals binnen met jaloezieën, rolgordijnen en plissés. Of buiten om markiezen, screens en terrasschermen mee te bedienen. Maar ook garagedeuren, ramen, hekwerken en verwarming vallen binnen dit systeem. U kunt er u in één simpele stap uw verlichting besturen als u het huis verlaat.

  Door de radiotechnologie worden alle toepassingen aangestuurd door vloeren en muren. Tevens hoeft u geen duur bekabelingssysteem aan te schaffen, want Somfy Smart Home werkt volledig draadloos.

  Het Somfy Smart Home systeem kunt u altijd stap voor stap uitbreiden en uw gehele huis ervan voorzien. Zo maakt u optimaal gebruik van uw woning en moderne technologie, bespaart u energie, komt u altijd thuis in een heerlijk koel huis.

  Senft vertelt u alles over Somfy Smart Home

  Met Somfy Smart Home bewijst Senft dat het met zijn tijd meegaat. Terwijl dit familiebedrijf zijn oorsprong vindt in 1878. Sindsdien houdt Senft zich bezig met binnen- en buitenzonwering. Ons personeel beschikt dan ook over de nodige kennis en ervaring.

  Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op. Of kom langs in onze showroom. Met Somfy Smart Home creëert u het huis van de toekomst.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma