VOOR IEDER INTERIEUR EEN OPLOSSING

Met raamdecoratie geef jij jouw woning sfeer en stijl en voorkom je inkijk. Misschien zoek jij zonwering die het licht alleen iets filtert, of misschien ben je op zoek naar zonwering die verduisterd. Onze producten zijn decoratief, functioneel en ze worden op maat gemaakt van hoogwaardige materialen. Je zult verbaasd staan over de ruime keuze aan binnenzonwering. Bij ons kunt jij terecht voor een persoonlijk advies geheel op maat.

MAATWERK EN INNOVATIE

Wij zijn officieel Luxaflex Gallery Dealer, Sunway Exposure Store, Kobe, Indivipro, Inside, Velux en Jasno Select Dealer. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en dat onze adviseurs en monteurs over de vereiste kennis beschikken. Wij hebben de meest actuele zonwering producten in onze showroom, kom snel bij ons langs.

WIJ MAKEN HET WAAR

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets zijn wij onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.