BINNENZONWERING VAN SENFT: VOOR IEDER INTERIEUR EEN OPLOSSING

Met binnenzonwering geef jij jouw woning sfeer en stijl en voorkom je inkijk. Zoek jij zonwering voor binnen die het licht alleen iets filtert of ben je op zoek naar horizontale zonwering waarbij je het licht goed kunt reguleren. Onze producten zijn decoratief, functioneel en ze worden op maat gemaakt van hoogwaardige materialen. Je zult verbaasd staan over de ruime keuze aan binnenzonwering. Bij SENFT kan jij terecht voor een persoonlijk advies geheel op maat.

MAATWERK EN INNOVATIE

Wij zijn officieel Luxaflex Gallery Dealer, Sunway Exposure Store, Kobe, Indivipro, Inside, Velux en Jasno Select Dealer. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van binnenzonwering en dat onze adviseurs en monteurs over de vereiste kennis beschikken. Wij hebben de meest actuele binnenzonwering producten in onze showroom, kom snel bij ons langs.

SENFT MAAKT HET WAAR

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid op het gebied van o.a. binnenzonwering. Niet voor niets zijn wij onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: