Afstandsbediening van jouw binnenzonwering

DRAADLOZE BEDIENING VAN BUITENZONWERING verhoogt het wooncomfort

De wereld staat niet stil. Overal om je heen zie je innovaties en nieuwe technieken opduiken. Daar blijft de binnen- en buitenzonwering niet bij achter. Met een goede afstandsbediening haal je meer uit jouw zonwering. De techniek die wij jouw bieden, sluit aan op de laatste ontwikkelingen. Natuurlijk bestaat de traditionele afstandsbediening, waarmee met een druk op de knop jouw zonwering kan worden bestuurd. Met de hoogstaande techniek van het draadloze Somfy Smart Home of Powerview Motorisation kan de gehele zonwering op afstand worden bediend door middel van jouw smartphone en of tablet.

Luxaflex Powerview Motorisation

Met elektrische bediening, Powerview Motorisation, van Luxaflex wordt jouw raamdecoratie nu ook de intelligentste. Met dit innovatieve draadloze systeem kun je alle Luxaflex producten laten bewegen volgens een programma dat je zelf instelt. Regel zelf de lichtinval, energie-efficiëntie en jouw dagelijks gemak. Het gemotoriseerde raamdecoratie is koordloos en daarmee veiliger voor kinderen en huisdieren. Batterij aangedreven of aan te sluiten op netstroom. Bedien wanneer je niet thuis bent ook jouw raamdecoratie met de Powerview App op jouw smarphone of tablet. Of creëer aanwezigheidssimulaties door gepersonaliseerde scenes. 

electrische bediening luxaflex senft

handmatige bediening ​

Er zijn talrijke manieren waarop je jouw raamdecoratie eenvoudig, soepel en moeiteloos kunt bedienen. Met ketting, koord of handgreep kun je in één handeling je raamdecoratie omhoog brengen. Of heb je de voorkeur voor Smartcord, dit systeem heeft een intrekbaar koord met een constante lengte, zonder rommelig bungelende koorden. Genoeg opties voor extra veiligheidsvoorzieningen voor kinderen.

Somfy tahoma box

De Somfy TaHoma is een slimme box en het hart van jouw Somfy Smart Home. De TaHoma zorgt ervoor dat je altijd in verbinding staat met de aangesloten producten in jouw woning via de TaHoma App. Het maakt jouw leven gemakkelijker, comfortabeler en zorgt voor gemoedsrust waar je ook bent. Met de TaHoma kun je de aangesloten producten zoals zonwering, raamdecoratie, rolluiken, verlichting en electrische apparaten controleren en bedienen met jouw smartphone, tablet of computer. Je kunt het systeem thuis en op afstand bedienen, waar ook ter wereld!

Somfy draadloze hand- of wandzender ​

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: