luxaflex powerview

Luxaflex™ PowerView, voor optimaal gebruikersgemak

Een revolutionair nieuw systeem dat jouw raamdecoratie automatisch bedient op elk gewenst moment van jouw dag. Bepaal zelf jouw eigen instellingen en het nieuwe bedieningssysteem PowerView Motorisation van Luxaflex™ doet de rest. Dit systeem maakt jouw leven nog comfortabeler. Bij het gebruik van de Luxaflex™  PowerView Motorisation kan raambekleding worden bediend met de PowerView™ App met behulp van jouw smartphone of met de Pebble™ afstandsbediening. Zo creëer jij met een druk op de knop de perfecte ambiance bij jou thuis op een willekeurig tijdstip. De bediening van jouw raamdecoratie was nog nooit zo simpel.

Eenvoudige bediening van de Luxaflex™ PowerView Motorisation

De gebruiksvriendelijke Pebble™ afstandsbediening vormt het hart van Powerview Motorisation. Hiermee kun je met één handeling verschillende raamdecoraties besturen. Ook kun jij ervoor kiezen om een individuele raamdecoratie te bedienen. Met de Scene Controller bepaal je de momenten wanneer de raamdecoratie automatisch opent en sluit. Behalve de Pebble™ afstandbediening valt de Luxaflex™ PowerView Motorisation te bedienen met de PowerView™ App op jouw tablet of smartphone. Deze app biedt de mogelijkheid dat raambekleding zich automatisch aanpast aan het ritme van de gebruiker of bijvoorbeeld aan de zonsopgang en ondergang. De PowerView™ App werkt zelfs als de gebruiker niet thuis is. Per dag en tijdstip kunnen er andere scenes gecreëerd worden en elke raamdecoratie kan afzonderlijk worden ingesteld. Remote Connect maakt bediening zelfs vanuit het buitenland mogelijk.

Meer weten over de PowerView Motorisation van Luxaflex™?

Senft draagt graag bij aan meer comfort en gemak voor gebruikers van raamdecoratie. We richten ons daarom op innovatie. PowerView Motorisation van Luxaflex™ past uitstekend binnen onze filosofie. Met PowerView Motorisation van Luxaflex™ heb jij geen omkijken naar jouw raamdecoratie. Meer vragen over dit bedieningssysteem? Neem dan gerust contact met ons op.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: