DE ENERGIESPARENDE STIJL VAN DUETTE SHADES

Perfecte regeling van warmte en licht, het hele jaar door. De Duette Shades helpen in beide seizoenen je kamer op constante temperatuur te houden en werken energiebesparend. Het isolerende geheim zit in de twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. De bijzondere celstructuur zorgt voor een stilstaande luchtlaag die isolerend werkt. Hierdoor wordt je huis energie-efficiënter dat bij elke inrichting past.

3 Duette Shades Highlight

  1. Geluiddempend en energiebesparend.
  2. Beschikbaar in drie transparanties met stijlvolle patronen en kleuren.
  3. Geschikt voor draai-kiepramen, lichtkoepels en serres.

FRAAI EN INGENIEUS

In de zomer weert duette shades de warmte van de naar binnen schijnende zon. Voor optimale privacy en flexibele lichtregulering kun je het Top-Down Bottom-Up systeem gebruiken. Uitermate geschikt voor ramen met inkijk. Zo kun je elk raam een eigen stijl geven, terwijl de ruimte toch een consistente look behoudt. Bovendien beschermen duette shades tegen de UV-straling waardoor de verkleuring van jouw interieur wordt geweerd.

VEELZIJDIG EN SLIM TE BEDIENEN

Met duette shades kunt jij jouw huis volledig verduisteren. Ze hebben geen koordgaatjes, waardoor er geen licht naar binnen kan vallen. De verduisterende duette shades hebben een speciale aluminium coating aan de binnenzijde en kunnen de akoestiek van een kamer beduidend verbeteren door het geluid te reduceren. Deze functionele en sfeervolle raamdecoratie zijn al jaren populair door hun veelzijdigheid.

Persoonlijk stylingadvies nodig?

Een uitgebreid advies, waarin jouw interieur de volledige aandacht krijgt. Hoe meer informatie we hebben, hoe beter ik je kan adviseren met de juiste raamdecoratie. Maak een afspraak bij ons in de winkel, daar hebben wij alles bij de hand om jou te inspireren en te adviseren.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: