Gordijnen geven sfeer aan uw huis

  Bij gordijnen denkt u wellicht aan aan standaard recht-toe-recht verduistering in de woon- of slaapkamer. Maar de gordijnen uit onze Kobe, Sunway en Luxaflex® Gallery showroom van Senft zijn van vele markten thuis. Met deze binnenzonwering brengt u stijl en sfeer in uw huis.

  Gordijnen bepalen mede de uitstraling van uw woning of kantoor. Trendy, basic, stoer, klassiek, ze vullen elk interieur aan. Vouwgordijnen brengen warmte en sfeer. Onze rolgordijnen blinken uit in design en functionaliteit. De klassieke horizontale jaloezieën passen op hun beurt bij een trendy interieur. Paneelgordijnen geven een rustig effect. Met het ene gordijn kiest u voor volledige privacy en met de ander controleert u zelf de hoeveelheid lichtinval.

  Gordijnen in alle soorten en maten

  U kunt het zo gek niet bedenken of voor elke situatie hebben gordijnen een passend antwoord. We hebben voor u een ruime keuze aan kleuren, structuren en patronen. Op deuren en ronde, schuine ramen bewegende en kantelende ramen biedt het plissé gordijn, bestaande uit geplooide stoffen, een oplossing.

  Gordijnen zijn er niet alleen voor in de woon-, kinder- of slaapkamer. Horizontale jaloezieën staan prachtig in de badkamer. Net als shutters met hun houten binnenluiken en verstelbare lamellen. Alle gordijnen worden door ons op maat gemaakt.
  Uiteraard kunt u ook bij deze producten kiezen voor zowel handmatige als elektrische bediening.

  Gordijnen vindt u bij Senft

  Senft is een gevestigde naam in de wereld van gordijnen. Sinds 1878 zorgen wij voor de beste kwaliteit op het gebied van binnenzonwering. Als familiebedrijf weten we hoe belangrijk een persoonlijke aanpak is.

  Bij uw keuze voor gordijnen kunt u rekenen op onze passie en betrokkenheid. Schroom niet om informatie bij ons op te vragen. Want met gordijnen kunt u meer dan u denkt.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma