Paneelgordijnen voor grote oppervlaktes

  Voor binnenzonwering als paneelgordijnen uit onze Sunway collectie is vrijwel geen raam te klein. Ze zijn ideaal om grote oppervlaktes te bestrijken. Denk daarbij niet alleen aan brede ramen, maar ook aan serres en schuifpuien.

  Als er een kenmerk is dat past bij paneelgordijnen dan is het wel hun veelzijdigheid. De verticale banen stof kunnen worden uitgeschoven of achter elkaar worden gestoken, waardoor een bijzonder effect ontstaat. Ze zijn niet alleen raamdecoratie. U kunt paneelgordijnen ook gebruiken als scheidingswand, voor een mooie thuiswerkplek, of als een stoffen deur voor garderobekasten of planken. Het strakke uiterlijk van paneelgordijnen geeft elke ruimte een moderne uitstraling.

  Sfeer met paneelgordijnen

  De sfeer die u met paneelgordijnen creëert, is in grote mate afhankelijk van het materiaal dat u kiest. Neemt u een harde of zacht stof? Dicht of juist transparant? Kiest u voor felle en trendykleuren of tijdloos naturel? Een combinatie van kleuren is ook een optie.

  Ter vervolmaking van de paneelgordijnen voegt u eventueel baleinen van aluminium of hout toe. De baleinen zijn leverbaar in verschillende kleuren en breedtes. Baleinen geven uw paneelgordijnen een strakke design uitstraling.

  paneelgordijn

  Paneelgordijnen in onze showroom

  Wilt u eens bekijken hoe paneelgordijnen in het echt uitpakken? In onze showroom komt u genoeg keuze tegen. Want Senft is Sunway Exposure Store houder.

  Senft kan bovendien bogen op vier generaties aan ervaring en kennis over binnen- en buitenzonwering. Neem daarom gerust contact met ons op. Met paneelgordijnen kunt u alle kanten op.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma