Compacte en functionele rolgordijnen

  Waar traditionele gordijnen ruimte innemen, vallen opgerolde rolgordijnen nauwelijks op. De compactheid en functionaliteit zijn daarom de voornaamste eigenschappen van onze rolgordijnen uit de Luxaflex® Gallery en Sunway collectie.

  Met rolgordijnen houdt u de hoeveelheid inkijk in uw kamer in eigen hand. Hierdoor waakt u zelf over uw eigen privacy. Rolgordijnen zijn er in verschillende stoffen. U kunt kiezen uit volledig verduisterende rolgordijnen. Maar ook uit lichtdoorlatende en transparante rolgordijnen, zodat u altijd naar buiten kunt blijven kijken. Sommige zijn uitermate geschikt bij beeldschermen en hebben de mogelijkheid om bedient te kunnen worden met een oplaadbare motor en kunnen op afstand worden bediend. U vindt er altijd wel een die past bij uw interieur en sfeer en stijl toevoegen.

  Rolgordijnen: variatie in design

  Rolgordijnen blinken niet alleen uit in functionaliteit, maar ook in uiterlijk. Ze bestaan in elegante, kleurvolle designs voor jongeren en ouderen. Sommige hebben romantische bloemen, andere grafische patronen, moderne fotoprints en vrolijke kindertekeningen. U kunt zelfs uw eigen rolgordijn creëren.

  Rolgordijnen kunt u op verschillende manieren bedienen. Natuurlijk met het bekende kettingsysteem, maar ook met een afstandsbediening waarmee u de rolgordijnen zonder problemen sluit of opent.

  Rolgordijnen zijn in vele gevallen toepasbaar. Ze zijn geschikt voor elk dakraam en passen uitstekend bij draai-, en kiepramen en glazen deuren. Het XL-systeem is geschikt voor brede ramen tot wel 360 cm breed en 400 cm hoog.

  Rolgordijnen nodig? Senft helpt u graag

  Senft kan buigen op een lange historie. Onze bestaansgeschiedenis gaat terug naar het jaar 1878. Door al die jaren heen hebben wij onze klanten persoonlijk geholpen bij hun keuze voor rolgordijnen. Onze expertise en bekwaamheid komen altijd van pas.

  Senft legt u graag alles uit over rolgordijnen. Aarzel niet om ons te bellen als u meer wilt weten. Rolgordijnen, voor wie functionaliteit gecombineerd met een eigen design zoekt.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma