Menu

Met vouwgordijnen zit u altijd goed

Vouwgordijnen geven uw kantoor en woning net dat beetjes extra’s. Ze vallen op door hun elegantie, warmte en uitstraling en zijn vervaardigd uit een fraaie stof. Met de vouwgordijnen uit de Luxaflex® Gallery, Kobe en Sunway collecties van Senft scoort u altijd en overal.

Met vouwgordijnen geeft u uw woning, kantoor of winkel een modern of klassiek tintje. En hun primaire taak blijft bestaan: het felle daglicht buitenhouden en warmte weren, zodat u rustig kunt genieten van uw boek of ontspannen kan doorwerken. Daarnaast vallen vouwgordijnen op door hun compactheid. In tegenstelling tot traditionele gordijnen merkt u van opgetrokken vouwgordijnen nauwelijks iets en nemen ze amper ruimte in beslag.

Stof vouwgordijnen van belang

Met de kleuren voor vouwgordijnen kunt alle kanten op. Zoals chique wit, bruin, grijs of zwart. Of u neemt frisse en trendy kleuren. U kunt de kleuren aanvullen met accenten, zodat ze in elke woonruimte tot hun recht komen. Alle stoffen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en duurzame kwaliteit. De soort stof bepaalt mede de uitstraling van de vouwgordijnen.

We hebben in onze collectie van vouwgordijnen een aantal verschillende modellen. Zoals Ballina Back, Ballina Front of Segmenta waarbij de baleinen worden opgetrokken in complete segmenten. Hierdoor wordt het stofpakket hoger en platter.

U kunt bij vouwgordijnen variëren in de hoeveelheid privacy die uw wenst. Doordat u kiest voor een transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stof.

Hunter Douglas

Bij vouwgordijnen helpt Senft u graag

Senft maakt de vouwgordijnen voor u op de juiste grootte en lengte. Daar zijn onze vakmensen in gespecialiseerd. Daarnaast kunt u zich verzekeren van onze service, ervaring en kennis. Deze kenmerken worden binnen Senft als familiebedrijf uit 1878 van generatie op generatie doorgegeven.

Daardoor is Senft een begrip in Haarlem en omstreken. We helpen graag klanten verder. Neem daarom contact met ons op en kies vouwgordijnen die passen bij uw interieur.

De Productsoorten van Senft
Buitenzonwering

buitenzonwering

Onze buitenzonweringen maken wonen en werken in elke ruimte aangenaam.

Lees meer
Binnenzonwering

binnenzonwering

Onze binnenzonweringen is uniek en ademt een eigen karakter uit.

Lees meer
Rolluiken en hekken

rolluiken en hekken

Rolluiken en rolpoorten verhogen eenvoudig uw huiselijk comfort.

Lees meer
buiten producten

buiten producten

Natuurlijk wilt u ook buiten in de tuin of op het terras lekker kunnen genieten.

Lees meer