Horizontale jaloezieën

Horizontale Jaloezieën, EEN KLASSIEKER VOOR EEN MODERN INTERIEUR

Horizontale Jaloezieën, wie kent ze niet? In 1951 introduceerde Luxaflex in Europa de horizontale aluminium jaloezie. Deze designklassieker, bestaan al sinds jaren voor meer dan 98% uit gerecycled aluminium Cradle to Cradle Certified. Zo kun jij een verantwoorde keuze maken voor je woning en het milieu.

Highlights

  1. Beschikbaar in 5 lamelbreedtes: 16, 25, 35, 50, 70 mm.
  2. Deze raamdecoratie biedt een uitstekende daglichtregulering
  3. Geschikt voor vochtige ruimtes

TRENDY ALUMINIUM

Van klassiek, gestroomlijnd aluminium tot supermatte tinten. Ons bijzonder gevarieerde aanbod biedt een passende afwerking voor alle verschillende interieurs. De lamellen zijn verkrijgbaar in vijf breedtes, zodat je ze makkelijker dan ooit kunt aanpassen aan de grootte van je ramen. De collectie biedt bijpassend laddekoord en een serie ladderbanden in fraaie uni-kleuren of met dessin.

Bewuste keuze

Bijzondere modellen voor geavanceerde daglichtregulering. MegaView biedt twee keer zoveel zicht als onze gewone Horizontale Jaloezieën, maar heeft een unieke kantelfunctie om de jaloezieën te draaien of sluiten voor meer privacy. Bij de Duoview is of het bovenste of het onderste onderste deel van de jaloezie open. Het andere deel is gesloten. Dit is ideaal voor bijvoorbeeld een computerwerkplek aan het raam, zodat het direct hinderlijk zonlicht niet op de werkplek schijnt. Je kunt optimaal profiteren van de lichtinval zonder aan privacy te verliezen.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: