RUSTIG SLAPEN MET HORREN

Met Horren verbeter je het leef comfort in jouw huis aanzienlijk. Je bent niet alleen verzekerd van een goede nachtrust, maar ook zul je geen last meer hebben van insectenbeten. De structuur van het gaas is dusdanig fijn dat zelfs de kleinste insecten er niet doorheen kunnen. Hierdoor kunnen jouw ramen en deuren het gehele seizoen open staan. Laat frisse lucht binnen, maar houdt insecten buiten.

3 REDENEN WAAROM HORREN ZORGEN VOOR EEN GOEDE NACHTRUST

  1. Beschermt tegen insecten
  2. Werkt soepel en ongestoord genieten van frisse lucht
  3. Het Poll-tex gaas houdt de pollen buiten en vermindert hooikoortsklachten

OP MAAT GEMAAKT

Onze Horren zijn duurzaam, tot op de millimeter op maat gemaakt en verkrijgbaar in verschillende profiel- en gaaskleuren. Horren zijn zeer geschikt voor deuren, schuifpuien of draai-kiepramen. Afhankelijk van het type kozijn, gebruikswensen en natuurlijk jouw persoonlijke smaak is er voor ieder raam een passende hor te vinden.

POLLENWEREND GAAS

Steeds meer mensen hebben last van hooikoorts. Met een speciaal pollendoek genaamd Poll-Tex is dat probleem opgelost. Horren met Poll-tex gaas filteren 90% van alle pollen uit de lucht, waardoor de kans op hooikoortsklachten vermindert. Je slaapt heerlijk in jouw frisse slaapkamer zonder irritatie door pollen. Afhankelijk van het gekozen model kun je kiezen uit meerdere soorten gaas. Zo zijn de rol- en vaste horren verkrijgbaar met ClearView gaas. Dit is dunner gaas waardoor je zicht naar buiten verbeterd en optimale ventilatie mogelijk is.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: