Menu

Rustig slapen met horren

Niets zo vervelend als u ‘s nachts niet kan slapen, omdat insecten u wakker houden. Met horren van Gallery dealer van Luxaflex® houdt u de insecten buiten, terwijl u ‘s avonds de verlichting binnen aan heeft en openstaande ramen en deuren zorgen voor frisse lucht.

Met horren bent u niet alleen verzekerd van een goede nachtrust. Ook zult u geen last meer hebben van insectenbeten, die jeuk veroorzaken. Tevens zorgen horren voor ventilatie. Broodnodig voor als vochtige lucht leidt tot schimmelvorming in uw pand. Horren met Poll-tex gaas filteren bovendien pollen uit de lucht, waardoor voorjaarsallergieën worden tegengehouden. Hierdoor kunnen uw ramen en deuren ongeacht het seizoen open staan.

Horren voor ieder deur en raam

Als er een willekeurige deur of raam maar een beetje openstaat, weet een insect naar binnen te glippen. Daarom heeft Senft horren voor elke deur en raam. We hebben horren die gemonteerd kunnen worden op draaikiepramen, dakramen of standaardramen. Voor grote deuropeningen hebben we de schuivende hordeur.

Afhankelijk van welke horren u kiest, bestaan er meerdere soorten gaas. Daarbij horen diverse kleuren, dessins en structuren. Die laatste zijn zo fijn dat zelf de kleinste insecten niet uw pand weten binnen te dringen.

horren

Horren van kwaliteit

Dankzij Senft hoeft u nooit zelf meer een hor in elkaar te puzzelen. Wij leveren de horren op maat en monteren ze voor u, met gegarandeerd mooi resultaat. U wordt geholpen door professionele vakmensen. Als leverancier van binnen- en buitenzonwering levert Senft sinds 1878 kwaliteit.

Wilt u meer informatie over horren? Bel of mail ons. Of breng een bezoek aan onze showroom. Met horren kunt u rustig slapen.

De Productsoorten van Senft
Buitenzonwering

buitenzonwering

Onze buitenzonweringen maken wonen en werken in elke ruimte aangenaam.

Lees meer
Binnenzonwering

binnenzonwering

Onze binnenzonweringen is uniek en ademt een eigen karakter uit.

Lees meer
Rolluiken en hekken

rolluiken en hekken

Rolluiken en rolpoorten verhogen eenvoudig uw huiselijk comfort.

Lees meer
buiten producten

buiten producten

Natuurlijk wilt u ook buiten in de tuin of op het terras lekker kunnen genieten.

Lees meer