Rustig slapen met horren

  Niets zo vervelend als u ‘s nachts niet kan slapen, omdat insecten u wakker houden. Met horren van Gallery dealer van Luxaflex® houdt u de insecten buiten, terwijl u ‘s avonds de verlichting binnen aan heeft en openstaande ramen en deuren zorgen voor frisse lucht.

  Met horren bent u niet alleen verzekerd van een goede nachtrust. Ook zult u geen last meer hebben van insectenbeten, die jeuk veroorzaken. Tevens zorgen horren voor ventilatie. Broodnodig voor als vochtige lucht leidt tot schimmelvorming in uw pand. Horren met Poll-tex gaas filteren bovendien pollen uit de lucht, waardoor voorjaarsallergieën worden tegengehouden. Hierdoor kunnen uw ramen en deuren ongeacht het seizoen open staan.

  Horren voor ieder deur en raam

  Als er een willekeurige deur of raam maar een beetje openstaat, weet een insect naar binnen te glippen. Daarom heeft Senft horren voor elke deur en raam. We hebben horren die gemonteerd kunnen worden op draaikiepramen, dakramen of standaardramen. Voor grote deuropeningen hebben we de schuivende hordeur.

  Afhankelijk van welke horren u kiest, bestaan er meerdere soorten gaas. Daarbij horen diverse kleuren, dessins en structuren. Die laatste zijn zo fijn dat zelf de kleinste insecten niet uw pand weten binnen te dringen.

  horren

  Horren van kwaliteit

  Dankzij Senft hoeft u nooit zelf meer een hor in elkaar te puzzelen. Wij leveren de horren op maat en monteren ze voor u, met gegarandeerd mooi resultaat. U wordt geholpen door professionele vakmensen. Als leverancier van binnen- en buitenzonwering levert Senft sinds 1878 kwaliteit.

  Wilt u meer informatie over horren? Bel of mail ons. Of breng een bezoek aan onze showroom. Met horren kunt u rustig slapen.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma