Houten Jaloezieën

NATUURLIJKE UITSTRALING EN MILIEUVRIENDELIJK

De schoonheid van de natuur in een elegante klassieker. Onze collectie bevat meerdere houtsoorten en daardoor altijd een match voor jouw interieur. Houten Jaloezieën bestaan uit prachtig hardhout en imitatiehout voor een fraaie look en hoge duurzaamheid. Een hoogtepunt, de raambekleding is ook leverbaar met het slimme bedieningssysteem Powerview Motarisation.

3 Highlights van houten jaloezieën

  1. Keuze uit ladderkoord of ladderband in 10, 25 of 38 mm.
  2. Meerdere houtsoorten: Bamboo, Walnut, Oak, Abachihout, Basswood of Foamwood
  3. Geschikt voor vochtige ruimtes zoals badkamers of keukens

HOOGWAARDIGE HOUTSOORTEN

Houten Jaloezieën zijn in verschillende breedtes verkrijgbaar, zodat je het perfecte design kunt kiezen. Brede lamellen van 70 mm. zijn geschikt voor een panoramisch uitzicht bij grote ramen. Denk ook eens aan jaloezieën van bamboe. Bamboe is niet alleen prachtig maar ook ecologisch verantwoord. Het groeit snel en kan telkens opnieuw worden geplant. Bamboe is sterk en licht waardoor je de jaloezieën makkelijk kunt optrekken.

ONDERSCHEIDEND ONTWERP​

Een geheel ander type houten raamdecoratie is de Sunway Woodweave Blinds, een houten optrekgordijn. Woodweave zijn zeer decoratief en leverbaar in drie weefstructuren en twee modellen. Een model dat zich oprolt als een rolgordijn of zich opvouwt in segmenten als een vouwgordijn. De Houten Jaloezieën van Jasno zijn verkrijgbaar met privacy uitvoering. Dit zorgt voor extra verduistering, meer privacy en een strakke look. Elke lamel wordt op maat gemaakt, special voor jouw huis.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: