Jaloezieën voor unieke sfeer

  Sfeer is uitermate belangrijk in uw huis. Voor tijdens een bezoek van vrienden, in uw badkamer en bij een goed diner. Met jaloezieën houdt u het felle zonlicht buiten en hangt er in uw woning een prettige ambiance. Maar ze zorgen ook voor een strakke uitstraling die past bij uw kantoor.

  Tot onze showroom met de Luxaflex® Gallery en Sunway collectie behoren jaloezieën, waarmee u zelf de kamer kan veranderen in een sfeervolle ruimte en de zon niet naar binnen laat dringen. Tevens bepaalt u het zicht naar buiten. Wanneer de jaloezieën open staan, zorgen ze voor een fraaie lichtinval. U haalt meer sfeer in huis als u de lamellen draait. Kantelt u ze helemaal dan geven ze u privacy. Extra sfeer bereikt u door voor de juiste kleur te kiezen.

  Overvloed aan jaloezieën

  Jaloezieën zijn er in vele soorten en maten. Zo zijn er de warme en luxueuze uitstraling van houten jaloezieën met stoffen ladderbanden, ladderkoorden of het gestileerde design van aluminium. Verticale jaloezieën kunt u gebruiken voor grote oppervlaktes. Met horizontale jaloezieën kun u perfect in de badkamer sfeer brengen. Bovendien zijn ze vochtbestendig.

  Jaloezieën kennen een rijk assortiment. Met zachte pasteltinten, chique wit en schitterende metallics. Ze zijn verkrijgbaar in diverse structuren van hamerslag en geborsteld aluminium tot aan subtiele tone-on-tone structuren en geraffineerde en kleurige ontwerpen.

  U heeft zelf de controle over de sfeer en lichtinval in de ruimte. Met de tuimelstang bepaalt u de stand van de jaloezieën. Deze zijn ook elektrisch uit te voeren.

  houten jaloezie

  Jaloezieën passend bij uw stijl

  Senft biedt u alle mogelijkheden om uw jaloezieën aan te passen aan uw eigen smaak. Door jarenlange ervaring weet Senft welke jaloezieën geschikt zijn voor welke ruimte, zodat ze bijdragen aan een warme of zakelijke sfeer.

  Het enorm aanbod van jaloezieën maakt de keuze voor u er niet eenvoudig op. Senft helpt u hierbij graag een handje. Neem daarom contact met ons op en kies de jaloezieën die bij u passen.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma