Een klassieker: horizontale jaloezieën

  Wellicht de bekendste binnenzonwering die er bestaat: de horizontale jaloezieën. De tuimelstang geeft u exacte controle over de intensiteit en richting van het licht. Als exclusieve Gallery dealer van Luxaflex® en Sunway heeft Senft u veel keus te bieden.

  Horizontale jaloezieën zijn niet voor niets een klassieker. Geïntroduceerd door Luxaflex in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Ze komen op vele vlakken tot hun recht en zijn in vrijwel elk huishouden wel te vinden. Van kantoor naar badkamer tot aan ramen aan de straatkant. Horizontale jaloezieën bieden tegelijkertijd privacy, zicht op de buitenwereld en bescherming tegen vervelende lichtinvallen.

  Horizontale jaloezieën gaan met de tijd mee

  Ondanks hun lange staat van dienst blijven horizontale jaloezieën zich ontwikkelen. Ze passen ook bij een trendy interieur. U heeft een ruime keus aan kleuren: pastel, chique wit of fel. U vindt horizontale jaloezieën met diverse structuren: van hamerslag en geborsteld aluminium tot subtiele tone-on-tone structuren. Zo kunt u elke ruimte omtoveren naar uw persoonlijke stijl.

  Horizontale jaloezieën hebben diverse breedtes. Geraffineerd en discreet, stijlvol en duurzaam, functioneel en betrouwbaar en met afgeronde lamelhoeken.

  Verdubbeld zicht en extra privacy bij horizontale jaloezieën met de MegaView® technologie. Deze jaloezieën worden op dezelfde manier gesloten als normale jaloezieën, maar geven bij het openen twee keer zoveel zicht op de wereld buiten uw ramen.

  Horizontale jaloezieën bij Senft

  Senft kent de horizontale jaloezieën als geen ander. Als specialist sinds 1878 in buiten- en binnenzonwering weet Senft alle voordelen van horizontale jaloezieën. Naast Luxaflex® Gallery dealer is Senft ook Exposure Store houder van Sunway.

  Senft helpt u horizontale jaloezieën te vinden die passen bij uw smaak. Neem daarom contact met ons op, want horizontale jaloezieën bewijzen al jaren hun kracht.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma