Houten Jaloezieën halen de natuur in huis

  Ze brengen een effect in huis, waarover niet elke binnenzonwering beschikt. Houten jaloezieën stralen warmte uit en geven uw woning, kantoor of winkel een natuurlijke sfeer. Bij Senft vindt u in de Jasno, Sunway en Luxaflex® Gallery collectie altijd de mooiste houten jaloezieën.

  Voorop staat natuurlijk dat houten jaloezieën de warmte buiten uw huis houden, maar door het hout krijgt uw kamer een exclusieve uitstraling. U kunt kiezen uit diverse soorten hout. Kiest u voor hardhout zoals walnoot, eiken of esdoorn, dan wordt het hout voorzien van een sterke UV-olie die de eigenschappen versterkt. Daarnaast vindt u bij ons ook houten jaloezieën van bamboe. Een sterkt en licht materiaal, waardoor de jaloezieën eenvoudig zijn omhoog te trekken.

  Houten jaloezieën geven klasse

  Houten jaloezieën geven uw interieur iets extra’s. Er zal niet voorbij aan worden gelopen. Zeker niet als de houten jaloezieën zijn afgewerkt met een luxe houten afdekkoof. We hebben ze voor u in retrostijl, in een robuuste decoratieve ladderband uitvoering maar een mix van hout en aluminium kan ook. Daarbij is de kleur aan iedere woonstijl aan te passen, van warm eik tot basic wit. De houten jaloezieën van Jasno zijn ook verkrijgbaar met privacy uitvoering. Dit zorgt voor extra verduistering, meer privacy en een strakke look.

  Bij de houten jaloezieën gaat het om details. Zoals de stijlvolle bovenbak met een bedieningsmechanisme voor een romantische en klassieke uitstraling. De koordknoppen zijn een combinatie van hout en aluminium.

  Wij leveren onze houten jaloezieën voor u op maat, in de door u gewenste stijl of kleur. Daarvoor gaan onze vakmensen voor u aan de slag.

  Trendy met houten jaloezieën

  Luxaflex® speelt hierop in een nieuwe collectie houten jaloezieën, voor zowel de trendy huisinrichting als voor liefhebbers van een klassiek interieur die openstaan voor een nieuwe twist.

  U kunt voor uw houten jaloezieën bij Senft rekenen op vakmanschap, ervaring en kennis. Die gaan als familiebedrijf terug naar het oprichtingsjaar 1878. Bij ons vindt u de de kwaliteit die u mag verwachten van een Luxaflex® Gallery dealer, Jasno dealer en Sunway Exposure Store.

  Heeft u interesse in houten jaloezieën? Neem dan contact met ons op. Met houten jaloezieën kiest u voor stijl.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma