Verticale Jaloezieën van Senft

  U wilt natuurlijk niet een binnen zonwering die uw kamer een kille uitstraling geeft. Maar een die naast haar zonwerende functie warmte en sfeer als kenmerken heeft. Verticale jaloezieën bieden functionaliteit en stijl ineen.

  Met verticale jaloezieën kunt u op sfeervolle wijze de gewenste lichtinval in in uw huis regelen. In open toestand geven ze een mooie lichtinval. Voor meer sfeer kunt u de lamellen altijd wat kantelen. En als u even privacy wilt, draait u ze helemaal dicht. De kleuren van de lamellen zorgen voor nog eens extra sfeer. Tot de Luxaflex® Gallery collectie en Jasno collectie van Senft behoren verticale jaloezieën die uw kamer kunnen veranderen in een sfeervolle ruimte en die de zon buitenshuis houden.

  De veelzijdigheid van verticale jaloezieën

  Als binnenzonwering kenmerken verticale jaloezieën zich door hun veelzijdigheid. Ze gaan prima samen met grote ramen en schuifpuien. Maar ze zijn ook geschikt voor afwijkende vormen als erkers, schuine ramen en hoekramen. Verticale jaloezieën kunnen uitstekend worden gebruikt in vochtige ruimtes als de badkamer en de keuken.

  Verticale jaloezieën zijn leverbaar met panelen, aluminium, stoffen en kunststof lamellen. Met een eindeloos scala aan frisse kleuren, warme patronen en rijke prints. U kunt ook stoffen en kleuren in één jaloezie met elkaar combineren.
  Het kantelen, openen en sluiten van verticale jaloezieën kan met behulp van een elektromotor. Of met de hand door middel van een ketting.

  Jasno swings

  Verticale lamellen maar dan anders.. Jasno swings zijn ideaal als roomdivider in de woonkamer, keuken of kantoor. Uniek aan deze swings is dat u de lamellen in verschillende standen kunt zetten, hierdoor ontstaat er een mooi harmonieus en verrassend 3D effect.

  De voordelen van verticale jaloezieën bij Senft

  Als klant geniet u bij Senft als exclusieve Luxaflex® Gallery dealer, Jasno dealer en Sunway Exposure store houder van alle voordelen die hierbij horen. Zo weet u dat u verzekerd bent van kwalitatieve, duurzame en exclusieve verticale jaloezieën.
  Voor het kopen van de juiste verticale jaloezieën bent u bij Senft op de juiste plaats. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma