ROLGORDIJNEN ZIJN EEN TIJDLOZE FAVORIET

In de kern zijn Rolgordijnen eenvoudig van structuur, waardoor ze perfect zijn om je woning een prachtig accent te geven. Of je nu kiest voor een opvallende print of een glanzende transparante stof, met onze collectie kun je op een leuke manier het lichtinval en de mate van privacy regelen. Wij maken elk Rolgordijn op basis van je specifieke vereisten. Van een stadsappartement met veel glas tot een historisch pand, wij bieden de perfecte oplossing die helemaal bij je stijl past.

3 REDENEN OM VOOR ROLGORDIJNEN TE KIEZEN

  1. Simpel maar praktisch
  2. Verkrijgbaar in extra grote maten van lichtdoorlatend tot verduisterend
  3. Exclusieve dessins met unieke patronen

ROLGORDIJN GERECYCLED UIT OCEAANSPLASTIC

De Rolgordijnen van Luxaflex zijn dankzij licht en warmteregeling energiebesparend. De nieuwste ontwikkeling is GreenScreen Sea-Tex, het eerste rolgordijnstof ter wereld die bestaat voor 50% uit gerecycled oceaanplastic. Daardoor kun je in onze collectie Rolgordijnen kiezen voor geavanceerde en duurzame stoffen. Combineer ons enorme aanbod van klassieke en trendy stoffen met exclusieve persoonlijke accenten. Maatwerk zonder zorgen.

GEEF JE HUIS EEN ‘TWIST’​

De Twist Rolgordijnen hebben fijne, transparante stroken voor een helder en scherp zicht op de buitenwereld. De ondoorzichtige stroken overlappen de transparante ClearView stof, zodat je het zicht naar buiten en de privacy kunt aanpassen aan je stemming en behoeften. Jij bepaalt hoeveel natuurlijk licht er binnenkomt met een stijlvolle oplossing. Van krachtige strepen tot grafische accenten en stippenpatronen, je vind altijd een ontwerp dat bij je stijl past.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: