• Luxaflex Duette Shades Hout Blauw Senft

  Shades voor koelte en sfeer

  U zoekt een manier om uw woning of kantoor ’s zomers koel te houden? Maar uw wilt daarbij niet aangewezen zijn op saaie standaard zonwering? Kies daarom voor shades uit de exclusieve Luxaflex® Gallery en Sunway collectie van Senft. Die houden de warmte buiten en verrijken uw interieur binnen.

  Met het ruime aanbod dat Senft u te bieden heeft, vindt u altijd shades die passen bij uw huis. Silhouette shades zijn licht als zijde en elegant als gordijnen. U bepaalt de sfeer door de lamellen te draaien, zodat meer of minder licht in de kamer schijnt. Duette shades geven zelfs de mogelijkheid om uw kamer goed te verduisteren. Deze shades helpen in beide seizoenen uw kamer op de constante temperatuur te houden en werken energiebesparend.

  Variaties met shades

  Shades hebben op elk probleem een antwoord. Duette en plissé shades zijn te gebruiken voor diverse ramen, zoals smalle kozijnen en draaikiepramen. Plissé shades met dustblock coating bieden uikomst tegen vocht en condensvorming en zijn daarom ideaal voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes. Silhouette shades komen in ieder interieur tot hun recht.

  Shades worden vervaardigd uit diverse tinten, van zacht tot knallend. Ze kennen sierlijke patronen en attractieve structuren. Plissé shades zijn zeer decoratief en hebben een elegant uiterlijk. Silhouette shades behouden altijd hun zachte karakter.
  De bediening verloopt moeiteloos. Bij de een controleert u met het koordloze bedieningssysteem de shades, bij de ander met een afstandsbediening. Voor optimale privacy kunt u het Top Down / Bottom-Up systeem gebruiken.

  Shades vindt u bij Senft

  Vandaag de dag staat Senft bekend om zijn gedegen kennis, innovatie en ervaring. Die heeft dit familiebedrijf weten op te bouwen sinds 1878. We hebben een uitgebreide selectie in huis van binnen- en buitenzonwering. Voor shades kunt u bij ons terecht.

  Is uw interesse gewekt? Bezoek dan onze showroom. Of neem contact met ons op. Het team van Senft staat voor u klaar. Met shades heeft u een zonwering en decoratie ineen.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma