• Luxaflex Duette Shades Hout Blauw Senft

  Twee gezichten van duette shades

  U wilt in de winter uw huis warm houden zonder te veel geld kwijt te zijn aan stookkosten. In de zomer wilt u de warmte juist buitenhouden. Hiervoor biedt Senft als Luxaflex® Gallery dealer en Sunway Exposure store houder uitkomst met de duette shades. Die hebben alle seizoenen een isolerende werking.

  De duette shades helpen uw kamer op de constante temperatuur te houden. De duette shades hebben een kenmerk die in geen enkele andere binnenzonwering huist. Het isolerende geheim zit in de twee lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Met hun stijlvol ontworpen plooi zijn ze energiebesparend, zorgen ze voor optimale verduistering en zijn ze zeer geschikt voor grote ramen, serres en dakramen.

  Duette shades hebben genoeg te bieden

  Duette shades zijn voor diverse ramen geschikt. Zo kunt u ze gebruiken voor smalle kozijnen en draaikiepramen. Met de plooi geeft de duette middelgrote en grote ramen een stoer karakter. De nog brede plooi komt van pas op grotere ramen. U vindt altijd een kleur die hoort bij uw interieur: subtiele pastels, levendige kleuren en warme tinten.

  Met duette shades kunt u uw huis volledig verduisteren. Ze hebben geen koordgaatjes, waardoor er geen licht naar binnen kan vallen. U kunt de duette bedienen door middel van kindvriendelijke bedieningssystemen zoals Smartcord en LiteRise. De duette shades kunnen goed in het kozijn worden aangesloten en Top Down / Bottom-up worden uitgevoerd.

   

  U hoeft zich met de duette shades niet alleen te beperken tot de woon- of slaapkamer. De lichtdoorlatende duette shades passen uitstekend in vochtige ruimtes, zoals keukens en badkamers.

  Duette shades op maat

  Bij Senft kunt u de duette shades op maat laten maken. U kunt gerust uitgaan van onze vakmanschap, want dit familiebedrijf gaat vier generaties terug in de wereld van zonnneschermen. We hebben een naam opgebouwd die synoniem staat voor kwaliteit, service en duurzaamheid.

  Lijkt deze raambekleding wat voor voor uw woning? Kom dan langs of neem contact met ons op. Haal warmte in huis met de sfeervolle en energiesparende duette shades.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma