De ideale mix van facette shades

  Als u uw woning inricht, wilt u een persoonlijke, warme sfeer creëren met raamdecoraties die ook voor goede binnenzonwering zorgen. Als Luxaflex® Gallery dealer heeft Senft facette shades die een ideale mix van sfeer, privacy en zachte lichtinval in zich hebben.

  Met facette shades heeft u op ieder moment van de dag een goede balans tussen privacy en licht. U kunt met elk gemak de transparante en minder transparante stukken langs elkaar heen schuiven en de shades zo deels of helemaal dichtdoen. De stoffen van de facette shades gaan in perfecte harmonie samen met uw meubels en maken van uw woning een warme en sfeervolle ambiance. Facette schades beschermen uw interieur tegen de zon- en UV-stralen.

  Decoratieve facette shades

  Met de diverse kleuren vindt u altijd facette shades die prachtig samengaan met uw meubels. De kleuren zijn leverbaar in uiteenlopende tinten: van klassiek tot trendy. Er vindt regelmatig een update plaats met een of meerdere kleuren volgens de nieuwste interieur- en designtrends. U kunt deze raambekleding aanpassen aan uw smaak. Met stijlvolle componenten zorgt u voor contrasten.

  Facette shades zijn verkrijgbaar in twee soorten lamelmaten, 14 millimeter en 46 millimeter en werken net als rolgordijnen.  De twee lagen stof kunt u zowel in geopende als in gesloten stand omhoog of naar beneden bewegen.

  U kunt facette shades gebruiken voor vochtige ruimtes als de badkamer en de keuken. Met een roestvrije stalen ketting opent en sluit u de lamellen.

  facette

  Meer weten over facette shades?

  Bij Senft bent u op het juiste adres als u zoekt naar facette shades. Als familiebedrijf kennen wij de kneepjes van het vak. Sinds 1878 loopt Senft mee in de de wereld van binnen- en buitenzonwering en levert het vakmanschap en klantvriendelijkheid.

  Wilt u meer weten over facette gordijnen? Dan helpt Senft u graag verder: telefonisch, per mail of in onze showroom. Facette shades veraangenamen uw wooncomfort.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma