Menu

Plissé shades voor ronde ramen

Ronde en schuine ramen geven uw huis net een andere uitstraling. Net als bewegende en kantelende ramen of deuren. Des te lastiger is het om deze uit te rusten met goede zonwering. Plissé shades zijn geknipt voor vrijwel elke situatie.

Het plissé gordijn bestaat uit geplooide stoffen. Ze is daarom perfect voor ramen van elke vorm en grootte. Ze staat erom bekend dat ze goed de warmte van buitenaf weert, waardoor uw huis ’s zomers koeler blijft. Daarom passen plissé shades heel goed bij serres, waar direct zonlicht opvalt. Senft heeft als Luxaflex® Gallery dealer en Exposure Store houder van Sunway een ruime keus aan plissé shades in huis.

childsafety

Plissé shades: sierlijk en kleurrijk

Onze plissé shades uit de Luxaflex® of Sunway collecties passen bij elke stijl en elk interieur. Ze zijn zeer decoratief. De geplooide stoffen geven deze zonwering een sierlijk karakter. Bij ons zijn ze verkrijgbaar in verschillende kleuren, van warm tot fel, en stijlen met elegante patronen en attractieve en rijk geweven structuren.

Het plissé gordijn met dustcoating is bestand tegen vocht en condensvormig en is daarom ideaal voor keukens, badkamers en andere vochtige ruimtes. De stoffen zijn antistatisch, weren effectief vocht en vuil en zijn makkelijk te reinigen.

Het plissé gordijn is eenvoudig te bedienen. De shades kunnen uitgevoerd worden met het Top Down / Bottom-Up systeem waardoor ze in alle standen te verstellen zijn.

Kennis van plissé shades

Zoekt u zonwering voor een raam met een afwijkende vorm? Het team van Senft vindt samen met u het plissé gordijn dat de juiste oplossing biedt. U kunt rekenen op onze kennis, ervaring en vakkundigheid.

Neem daarom gerust contact met ons op. Want plissé shades zijn dé oplossing voor ramen van elke vorm en grootte.

De Productsoorten van Senft
Buitenzonwering

buitenzonwering

Onze buitenzonweringen maken wonen en werken in elke ruimte aangenaam.

Lees meer
Binnenzonwering

binnenzonwering

Onze binnenzonweringen is uniek en ademt een eigen karakter uit.

Lees meer
Rolluiken en hekken

rolluiken en hekken

Rolluiken en rolpoorten verhogen eenvoudig uw huiselijk comfort.

Lees meer
buiten producten

buiten producten

Natuurlijk wilt u ook buiten in de tuin of op het terras lekker kunnen genieten.

Lees meer