Zacht licht met silhouette shades

  Met silhouette shades straalt het daglicht zacht uw kamer binnen, zodat een warme sfeer ontstaat. Silhouette shades uit de Luxaflex® Gallery zijn innovatieve binnenzonwering die is vormgegeven in een schitterend uiterlijk.

  Silhouette shades zien eruit als jaloezieën en zijn net zo praktisch, maar filteren het licht op een wel heel bijzondere manier. Het effect is warm, zacht en sfeervol – een prachtige aanvulling op de uitstraling van uw woonruimte. Hierbij kunt u ook kiezen voor een screenachtige laag transparante stof aan de achterzijde, waardoor de Silhouette shades tot wel 25% meer warmte tegenhouden wanneer ze geopend zijn.

  Silhouette shades passen in elk huis

  Silhouette shades sluiten perfect aan bij elk interieur. U kunt kiezen uit een breed kleurenpalet. Natuurlijk wit, beige en ecru, maar ook levendige uni-kleuren en er is een ‘bon soir’ uitvoering met een dim-out effect. Bij silhouette shades heeft u een keuze uit diverse stoffen. Met ieder een een eigen karakter, maar de zachte ‘aaibare’constructie blijft bestaan.

  Voor de bediening van silhouette shades hoeft u nauwelijks veel moeite voor te doen. Met het bedieningskoord kunt u eenvoudig het gordijn optrekken en de lamellen kantelen. Dit gaat met de afstandsbediening natuurlijk nog makkelijker.

  Vrees niet dat door het invallende licht uw meubels en houten vloeren verkleuren. De harde inwerking van ultraviolet licht worden door silhouette shades sterk gereduceerd.

  Maatwerk bij silhouette shades

  Silhouette shades passen bij elk raam. Toch blijf het maatwerk. Ook het plaatsen en meten verreist vakmanschap. Specialisten van Senft draaien hun hand daar niet voor om. Ze baseren zich op kennis en ervaring die Senft sinds de oprichting in 1878 kenmerken.

  Daarom kunt u met een gerust hart bij Senft aankloppen. Wij helpen u graag. Neem contact met ons op en verrijk uw kamer met het zachte licht van silhouette shades.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma