Menu

Shutters, meerwaarde voor uw huis

De veelzijdigheid van shutters

U kunt met shutters vele kanten op. Ze zijn bij uitstek geschikt voor serres, erkers en ramen met afwijkende vormen en maten. Ze kunnen geheel passend gemaakt worden voor onder meer ronde en schuine ramen. De bijzondere vorm van het raam blijft op deze manier zichtbaar en het licht wordt toch geweerd. Ook voor draaikiepramen kunnen de shutters worden gemonteerd.

Bij shutters draait het om hout. Die van ons worden uit twee soorten ecologisch verantwoord hout gemaakt. Een daarvan is een houtsoort die een mooie structuur kent en zich kenmerkt door het lichte gewicht. De shutters zijn fraai afgelakt, waardoor ze makkelijk schoon zijn te maken.

De houten shutters dragen bij aan een goede akoestiek en warme uitstraling. Wij maken ze volledig voor u op maat in uw gewenste stijl en of kleur.

shutter_jasno_rond

Voor shutters, kom naar Senft

Senft denkt graag met u mee bij uw keuze van shutters. Wij helpen u met de maat, de stijl en de kleur. U kunt hierbij rekenen op onze ervaring, die wij als familiebedrijf hebben opgebouwd sinds 1878.

De keuze voor shutters gaat niet over een nacht ijs. Neem daarom contact met ons op en wij helpen u verder. Want met de juiste shutters heeft u meer plezier van uw huis.

De Productsoorten van Senft
Buitenzonwering

buitenzonwering

Onze buitenzonweringen maken wonen en werken in elke ruimte aangenaam.

Lees meer
Binnenzonwering

binnenzonwering

Onze binnenzonweringen is uniek en ademt een eigen karakter uit.

Lees meer
Rolluiken en hekken

rolluiken en hekken

Rolluiken en rolpoorten verhogen eenvoudig uw huiselijk comfort.

Lees meer
buiten producten

buiten producten

Natuurlijk wilt u ook buiten in de tuin of op het terras lekker kunnen genieten.

Lees meer