Jasno shutters voor uw droomhuis

  U droomt al jaren van het perfecte interieur? Dan passen Jasno shutters in dit plaatje. Shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Hiermee haalt u sfeer in huis gecombineerd met een klassieke, barokke, moderne of landelijke uitstraling.

  Jasno shutters bieden een mooi alternatief voor gordijnen of jaloezieën. Ze zorgen voor prachtige lichteffecten in uw woning en bieden u zonodig alle privacy. Jasno shutters passen perfect bij uw badkamer. Ze maken dat u zich voelt als een gast in een echte wellnessruimte. Bovendien zijn ze vochtbestendig en zorgen deze houten binnenluiken voor een betere akoestiek in de over het algemeen betegelde ruimte.

  Voordelen Jasno shutters

  De pluspunten van Jasno shutters zijn legio. U kunt ze helemaal aanpassen aan uw smaak en inrichting met de verschillende lamelbreedtes, kleuren en bedieningsvormen. Het is een kwaliteitsproduct dat jaren meegaat en gemakkelijk is in onderhoud. Jasno shutters passen vrijwel altijd. Dus ook bij dakramen, draaikiepramen, ronde ramen, schuine ramen en metershoge ramen.

  Jasno shutters zijn verkrijgbaar in twee varianten: Primewood en Ecowood. De eerste variant is uit white teak vervaardigd, een stevige maar lichte houtsoort met een subtiele nerfstructuur. De tweede wordt gemaakt van houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Elk soort heeft een eigen uitstraling. De Jasno shutters zijn uitstekend te combineren met Jasno Blinds.

  Hierbij blijft het niet. Jasno shutters worden op maat gemaakt en gemonteerd door vakmensen. Het is mogelijk om ze te besturen met een afstandsbediening.

  Kennis over Jasno shutters

  De medewerkers van Senft zijn opgeleid door Jasno, beschikken over ervaring en kunnen u vakkundig adviseren. In onze showroom kunt u verschillende voorbeelden en toepassingen van Jasno shutters bekijken. De Jasno-app visualiseert hoe shutters bij u thuis voor de ramen staan.

  Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kom langs bij Senft. Wij staan u graag bij om uw huis met Jasno shutters compleet te maken.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma