Silhouette Shades

UNIEKE LICHTREGULERING VAN Silhouette Shades

Stijlvolle Silhouette Shades transformeren het harde zonlicht naar een prettig natuurlijk licht. De stoffen lamellen lijken te zweven tussen twee transparante stoffen. Door de stoffen lamellen te bewegen kan elke gewenste sfeer in huis gecreëerd worden. Wanneer je de Silhouette Shades s’avonds sluit kun je genieten van nog meer privacy.

3 redenen om te kiezen voor Silhouette Shades

  1. UV-straling wordt geblokkeerd
  2. Geeft een mooi diffuus licht
  3. Past perfect bij elk sfeervol interieur

OPTIMALE UV BESCHERMING

De geavanceerde stoffen van Luxaflex laten natuurlijk licht beter uitkomen zonder het uitzicht te belemmeren. Vrees niet dat door het invallende licht je meubels en houten vloeren verkleuren. De harde inwerking van ultraviolet licht worden door de Silhouette Shades sterk gereduceerd. De unieke suncreen stoffen temperen het zonlicht, zodat de warmteafgifte met 25% wordt verminderd en bij gesloten shades 99% van de uv-straling wordt geblokkeerd. Zo blijft je gehele interieur beschermd.

VOORTREFFELIJKE AFWERKING​

Alles in het kleurenpalet van deze raambekleding straalt verfijning uit. Ze zijn verkrijgbaar in zachte wittinten, aangename grijstinten of subtiele natuurlijke aardse tinten. De Silhouette Shades zullen mooi staan in een klassiek interieur maar ook zeker in een modern interieur. Met schitterende metallic looks, hoogwaardig garen en zeer fijne transparanten biedt Luxaflex een uitgebreide aanbod van stoffen met talloze designopties.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: