Twist rolgordijnen

De ideale balans van twist rolgordijnen

Ingenieus met een eenvoudige optimale controle over privacy, sfeer en daglicht. Zo vallen twist rolgordijnen het beste te omschrijven. Ze vormen de ideale balans tussen decoratie en functionaliteit. U kunt met twist rolgordijnen eindeloos variëren met licht en privacy. Het twist rolgordijn is eigenlijk een dubbele rolgordijn. Twee banen stof draaien langs elkaar, die in een bepaalde stand kunnen worden gezet. U kunt dan spelen met de hoeveelheid licht die u doorlaat. Op deze manier behoudt u ook de controle over de mate van privacy. U kunt twist rolgordijnen afstemmen op uw smaak, zodat u altijd een set vindt die aansluit bij uw huis en interieur.

Twist rolgordijnen met een exclusief tintje

Er zijn vele variaties van twist gordijnen mogelijk. Onder de Luxaflex twist rolgordijn vindt u een uitgebreide collectie exclusieve stoffen met eigentijdse stijlen, kleuren en transparanties. Voor een nog chiquere uitstraling zorgen de zijde-achtige stoffen en doeken met ingeweven metallic draden. De twee verschillende soorten banen van stof maken deze zonwering meer of minder robuust.

U kunt twist rolgordijnen er tot in de puntjes verzorgd uit laten zien. U kunt ze wegstoppen in een fraaie cassette, voorzien van een design bediening en afwerken met ronde einddopjes bij de onderste lat.

Een deel van de stoffen is vlamvertragend. Zo zijn twist rolgordijnen zeer nuttig voor keukens, slaapkamers en andere brandgevaarlijke en kwetsbare ruimtes.

Senft, dé specialist in twist rolgordijnen

Senft heeft zich ontpopt tot dé specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering. Door onze lange geschiedenis hebben wij als familiebedrijf een sterke reputatie opgebouwd. Ons Senft-team weet waarover het praat en helpt u bij het vinden van geschikte twist rolgordijnen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op of bezoek onze showroom zodat wij u kunnen helpen om de juiste keuze te maken voor de twist gordijnen die privacy en sfeer geven.

senft rolgordijnen

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: