Verticale Jaloezieën

verticale jaloezieën de ELEGANTE EENVOUD VOOR GROTE RAMEN

Verticale lamellen zijn zeer geschikt voor schuifpuien en grote glaspartijen. Ook voor ramen met afwijkende vormen als erkers, schuine ramen of hoekramen zijn verticale lamellen de perfecte keus. Er is geen product dat functionaliteit en sfeer zo goed combineert als Verticale Jaloezieën. Verticale jaloezieën zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy. In open toestand geven ze een prachtige lichtinval en lichtfiltering.

3 redenen om te kiezen voor verticale jaloezieën

  1. Verschillende materialen beschikbaar zoals textiel, aluminium en kunststof
  2. Leverbaar in brandvertragend en antibacteriële stof
  3. Perfecte oplossing voor schuine ramen

VEELZIJDIGHEID

Groot assortiment aan verschillende materialen zoals textiel, aluminium en kunststof. De hoogwaardige materialen hebben ieder hun eigen functionele en decoratieve eigenschappen. Technische screenstoffen zijn geschikt voor beeldschermgebruik en zijn dus perfect voor toepassing in uw werkhoek of thuiskantoor. Zo zorgt een Topar coating voor een hoge reflectie van zonnewarmte. Stoffen die zijn voorzien van Dustblock zijn antistatisch, weren vuil en vocht en zijn makkelijk te reinigen.

KWALITEIT EN DUURZAAMHEID

Met onze raambekleding regel je warmte- en lichttoetreding, zodat je woning energie-efficiënter wordt. Luxaflex gebruikt verantwoorde materialen zoals Cradle to Cradle Certified verticale lamellen van 98% gerecycled aluminium. Daarnaast zijn Jasno swings ideaal als roomdivider in de woonkamer, keuken of kantoor. Uniek aan deze swings is dat je de lamellen in verschillende standen kunt zetten, hierdoor ontstaat er een mooi harmonieus en verrassend 3D effect. Perfecte regeling van binnenkomend licht.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: