Breng onnodige stookkosten automatisch omlaag.

NL-Senft Zonwering+HAARLEM-Social-post-Sfeerbeeld

Stookkosten omlaag, hoe dan?

Als de gordijnen dicht gaan of de raamdecoratie omlaag, dan gaan de stookkosten ook omlaag… En ja, dit gebeurt ook bij rolluiken of screens. Want alles wat een raam isoleert, helpt bij het binnenhouden van warmte en het buitenhouden van de kou. Anders gezegd, zonwering, rolluiken en raamdecoratie is ook een barrière tegen kou. Met raamdecoratie, gordijnen, rolluiken en screens draag je bij aan besparing door het beperken van warmteverlies.

Ga verlies van warmte tegen.

Een huis verliest energie en krijgt meer stookkosten. Er wordt geschat dat tussen de 15 en 20 procent van het energieverlies, gebeurt langs de ramen. Dat maakt de functie van gordijnen, raamdecoratie, screens en rolluiken per definitie interessant. Maar gek genoeg wordt de isolerende waarde hiervan vaak nog onderschat. Zo kunnen veel mensen zich niet voorstellen hoeveel bijvoorbeeld een rolluik en/of raamdecoratie het warmteverlies kan verminderen. Bij een venster met enkelvoudig glas is dat fors: het verlies gaat met zo’n 36 tot 40 procent omlaag.

stookkosten

Activeer alles wat isoleert.

Genoeg reden om dus ook in de herfst en winter alles te activeren wat jouw ramen kan isoleren. Wanneer je daarbij kiest voor elektrische raamdecoratie, gordijnen, screens of rolluiken worden die besparingen nog veel effectiever en interessanter. Op gezette tijden gaan deze op tijd omhoog of omlaag, ook als jij niet thuis bent, via de Tahoma switch.

TaHoma switch smart control haalt het beste uit jouw huis.

Het is heel eenvoudig om de motorisatie van jouw gordijnen, raamdecoratie, screens en rolluiken aan te sluiten op de TaHoma switch. Bij de TaHoma hoort ook een app waarmee je de volledige regie hebt over deze energiebespaarders. Je kunt zelfs scènes instellen die zijn afgestemd op bepaalde tijdstippen van de dag, zoals zonsondergang of schemering. Of maak gebruik van de thermisch comfort scène. Alles sluit of daalt automatisch, inclusief de onnodige stookkosten.

Over ONS

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets zijn we onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.

Recent Nieuws

Volg ons

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: