Buitenzonwering: voor schaduw en comfort

  Soms heeft u even genoeg van de warmte van de zon. Of hindert lichtinval een goed zicht op uw computer. Buitenzonwering is de oplossing. Hiermee creëert u op uw terras de gewenste koelte van de schaduw en binnen kunt u ongestoord verder werken.

  Senft heeft een buitenzonwering in huis die op verschillende manieren schaduw en comfort biedt. Ieder geschikt voor een andere situatie en passend bij uw huis, winkel of kantoor. In onze showroom vindt u de buitenzonwering van Luxaflex®, Weinor en Brustor. Door dit brede aanbod kunnen wij iedere wens voor buitenzonwering vervullen. Wat te denken van markiezen voor een klassieke uitstraling? Of terrasoverkappingen die uw buitenleven vergroten. Of anders buitenjaloezieën?

  34 RAL kleuren zonder meerprijs

  Buitenzonwering van Luxaflex bij ons als Gallery dealer leverbaar in 34 RAL gladde- en structuurlakken zonder meerprijs. Stel uw eigen zonnescherm geheel naar eigen keuze samen.

   

  
  

  Buitenzonwering naar uw smaak

  Als klant bij Senft heeft u het zelf voor het zeggen. U heeft keuze uit prachtige kleuren, dessins en doeken en bepaalt daarmee zelf de uitstraling van uw buitenzonwering. Ook biedt Senft buitenzonwering die is uitgerust met de modernste techniek. Van afstandsbedieningen tot aan apps op uw smartphone of tablet, waardoor u voordat u thuis bent de buitenzonwering kunt uitklappen.

  De aanschaf van een buitenzonwering is een investering in de toekomst. Net als uw huis gaat het immers voor langere tijd mee. U kunt bij Senft terecht voor een buitenzonwering die scoort op het gebied van duurzaamheid en kwaliteit.

  Onze vakmensen maken de buitenzonwering op maat voor uw huis, restaurant, winkel of kantoor. U kunt dat gerust aan ons personeel overlaten.

  Senft helpt u bij uw buitenzonwering

  Met meer dan een eeuw aan ervaring staat het familiebedrijf Senft garant voor service, kwaliteit en duurzaamheid. Als geen ander weet Senft welke buitenzonwering geschikt is voor uw pand. Wij streven ernaar om samen met de klant tot een goede oplossing te komen.

  Daarom helpt Senft u graag bij het vinden van een goede buitenzonwering. Neemt u daarom contact met ons op voor meer informatie.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma