Buitenzonwering: voor schaduw en comfort

Maak je huis duurzaam met buitenzonwering van Senft

Genieten met zonwering van het buitenleven, iedereen gaat graag naar buiten en ploft het liefst neer op een heerlijk terras. Het alleen benoemen van zonweringen doet eigenlijk tekort aan wat er allemaal geleverd kan worden. Markiezen voor een klassieke uitstraling of een rolluiken ter bescherming. Of toch een complete terrasoverkapping met de nieuwste snufjes, zoals elektrische bediening door middel van telefoon, tablet of zelfs aangesloten op je smarthome systeem. Steeds vaker zijn de terrassen een doorvertaling van de sfeer en uitstraling die binnen is neergezet. 

Jij bepaalt zelf de uitstraling van jouw buitenzonwering. Genoeg keuze uit prachtige kleuren, dessins en verschillende doeken. De aanschaf van buitenzonwering is immers een investering in de toekomst en de duurzaamheid van jouw huis. Voor elke vraag, hoe specifiek jouw gevel kan zijn, wij bieden een op maat gemaakte oplossing. Innovatie staat hoog bij ons in het vaandel. Voor in de serre, op het terras of op het balkon zijn wij de specialist op het gebied van zonwering in Haarlem.

 

MAATWERK EN INNOVATIE

Senft is officieel Luxaflex Gallery Dealer, Sunway Exposure Store, Kobe, Indivipro, Inside, Velux en Jasno Select Dealer. Deze samenwerking zorgt ervoor dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van buitenzonwering en dat onze adviseurs en monteurs over de vereiste kennis beschikken. Wij hebben de meest actuele buitenzonwering producten in onze showroom, kom snel bij ons langs.

SENFT MAAKT HET WAAR

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid op het gebied van o.a. buitenzonwering. Niet voor niets zijn wij onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: