AFSTANDSBEDIENING VOOR JOUW BUITENZONWERING

DRAADLOZE BEDIENING VAN BUITENZONWERING verhoogt het wooncomfort

De wereld staat niet stil. Overal om je heen zie je innovaties en nieuwe technieken opduiken. Daar blijft de binnen- en buitenzonwering niet bij achter. Met een goede afstandsbediening haal je meer uit jouw zonwering. De techniek die wij jouw bieden, sluit aan op de laatste ontwikkelingen. Natuurlijk bestaat de traditionele afstandsbediening, waarmee met een druk op de knop jouw zonwering kan worden bestuurd. Met de hoogstaande techniek van het draadloze Somfy Smart Home kan de gehele zonwering op afstand worden bediend door middel van jouw smartphone en of tablet.

Somfy draadloze hand- of wandzender

De handige Somfy afstandsbediening regelt licht en schaduw, comfortabel vanuit iedere positie in huis. Somfy biedt mogelijkheden voor het motoriseren van alle typen en merken buitenzonwering. Geen zwengel meer nodig om handmatig jouw buitenzonwering te openen of sluiten. De ingebouwde Somfy motor neemt dit karwei van je over. Met een druk op de knop bedient je individueel of groepsgewijs jouw zonwering naar elke gewenste positie. Leverbaar in 4 kleuren en de My functie is bruikbaar voor een persoonlijke voorkeursstand. Je kunt de zonwering aanpassen aan jouw gewoonte en leefstijl.

Somfy draadloze hand- of wandzender ​

Somfy CONNEXOON APP BEDIEning

Altijd een slimme afstandsbediening bij de hand: intuïtief, handig en leuk. Met de Somfy Connexoon en de App op jouw smartphone, tablet of computer kun je overal eenvoudig je zonwering bedienen. Sluit de Connexoon aan, installeer de bijpassende Connexoon App en je bent klaar om jouw producten draadloos te verbinden. Programmeer weekscenario’s en simuleer jouw aanwezigheid met de timerfunctie, zodat je jouw huis met een gerust hart kan verlaten. Controleer de status van jouw producten met de Check-Home functie en pas ze live aan. 

somfy afstandsbediening zonwering Senft

Somfy TAHOMA BOX

De Somfy TaHoma is een slimme box en het hart van jouw Somfy Smart Home. De TaHoma zorgt ervoor dat je altijd in verbinding staat met de aangesloten producten in jouw woning via de TaHoma App. Het maakt jouw leven gemakkelijker, comfortabeler en zorgt voor gemoedsrust waar je ook bent. Met de TaHoma kun je de aangesloten producten zoals zonwering, raamdecoratie, rolluiken, verlichting en electrische apparaten controleren en bedienen met jouw smartphone, tablet of computer. Je kunt het systeem thuis en op afstand bedienen, waar ook ter wereld!

Somfy draadloze hand- of wandzender ​

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: