Buitenjaloezieën houden u huis optimaal koel

  De brandende zon kan uw huis of kantoor behoorlijk opwarmen. Dat gaat ten koste van uw wooncomfort en concentratie op het werk. In onze Luxaflex® Gallery showroom vindt u buitenjaloezieën, de meest ideale vorm van zonwering om uw pand koel te houden.

  Buitenjaloezieën zijn het meest efficiënt tegen zonlicht en warmte. Ze werken hetzelfde als standaard jaloezieën, maar hebben een stevigere constructie, waardoor ze geschikt zijn om buiten toe te passen. Hierdoor houden buitenjaloezieën de warmte tegen nog voordat deze uw huis binnendringt. De zonnestralen worden direct gereflecteerd. Door de lamellen te draaien bepaalt u zelf hoeveel licht in uw woning of kantoor valt.

  Buitenjaloezieën

  De van aluminium vervaardigde buitenjaloezieën sieren uw pand. Senft biedt een ruim assortiment aan buitenjaloezieën om uit te kiezen. Ze geven uw gevel een strak en afgewerkt uiterlijk. Buitenjaloezieën zijn verkrijgbaar in diverse RAL-kleuren en we kunnen de lamellen leveren in twee maten. Buitenjaloezieën werken zowel handmatig als electrisch. U kunt ze automatisch aanpassen aan de weersomstandigheden. Hierdoor gaat het zonnescherm bij zon vanzelf uit en bij te veel wind trekt het zich automatisch in. Kunt u niet de juiste buitenjaloezieën vinden? Dan help we u graag bij het zoeken naar een oplossing. We kunnen ze namelijk op maat maken.

  buitenjaloezie

  Senft, thuis in buitenjaloezieën

  Buitenjaloezieën zijn een van de vele vormen van zonwering die Senft u kan aanbieden. We kennen een lange staat van dienst. Vier generaties lang is Senft de specialist op het gebied van binnen- en buitenzonwering. Door onze ervaring weten we precies wat u als klant wilt.

  Mocht u meer willen weten, kom langs in onze showroom of neem contact op. We helpen u graag verder. Want buitenjaloezieën bieden u thuis of op het werk optimale bescherming tegen de zon.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma