MARKIEZEN EEN TRADITIONELE GEVEL VERSIERING.

Onze markiezen worden ambachtelijk gemaakt en bieden uw gevel een authentieke, tijdloze uitstraling. Wat voor markies je ook wilt, wij hebben een groot assortiment met hetgeen wat je zoekt. Markiezen hebben een klassieke uitstraling maar zijn gemaakt van moderne materialen en zijn onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Bij oude panden geven markiezen een extra nostalgisch gevoel, terwijl ze bij moderne woningen zorgen voor een exclusieve uitstraling.

3 HIGHLIGHT

  1. Keuze uit aluminium of houten markiezen
  2. Verschillende modellen zijn mogelijk van een klassiek geboogde markies tot petmodellen
  3. Fraaie traditionele versiering van jouw gevel

ONDERSCHEIDENDE KWALITEIT VOOR LANGDURIG GEBRUIK

In ons assortiment vind je petmodellen, geboogde en getoogde markiezen. Of een horecamarkies zodat jouw hele terras wordt overspannen. Voor bijna elk type raam of situatie is er een markies mogelijk. Door de gesloten zijkanten heb je geen last van zijdelingse lichtinval, ideaal als zonwering. Het is mogelijk om een markies van alleen hout of alleen aluminium te maken, of met een combinatie van de twee. Zo kan de aluminium bovenkap bijvoorbeeld eenvoudig gecombineerd worden met houten zijschotten. Met onze standaard uitvoering is het frame opgebouwd uit 5 slagen. Boven de 140 cm. uitval zijn dit standaard 6 slagen. Wilt u de markiezen handmatig of elektrisch bedienen? Geen probleem, wij leveren het allebei.

groen markiezen van semft op een geven
markiezen van senft met reclame

ZONWERENDE MARKIEZEN IDEAAL VOOR RECLAME​

Markiezen lenen zich uitstekend voor het maken van reclame voor jouw café, restaurant, winkel of kantoor. Het uiterlijk is geschikt voor een opdruk. De voor- en zijkant kunnen worden bedrukt worden met teksten, logo’s en afbeeldingen. Het beschilderen gebeurt op authentieke, ambachtelijk wijze. Markiezen met reclame zorgen voor een herkenbaar punt in de straat. Tevens bieden ze optimale bescherming tegen de zon en vormen ze een verfraaiing van uw gevel. Markiezen komen het best tot hun recht bij panden met moderne en klassieke gevels.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: