Menu

Markiezen kopen op maat

Onze markiezen worden ambachtelijk gemaakt en bieden uw gevel een authentieke, tijdloze uitstraling. Wat voor markies u ook wilt, wij hebben altijd wat u zoekt. In ons uitgebreide assortiment vindt u vast en zeker een kleur en design dat perfect bij uw pand past. Ook kunt u kiezen uit een houten of aluminium frame. Wilt u de markiezen handmatig of elektrisch bedienen? Geen probleem, wij leveren het allebei.

Heeft u genoeg van het huidige design van uw markies? Dan kunt u bij ons ook alleen het doek laten vervangen. Ook als deze vies is geworden en u het niet meer goed schoon krijgt. Zo heeft u snel een geheel nieuwe en frisse uitstraling van uw bedrijfspand of woning.

Proeflokaal Haarlem

Zonwerende markiezen, ideaal voor reclame

Zonwerende markiezen passen bij ondernemers. Ze lenen zich namelijk uitstekend voor het maken van reclame voor uw café, restaurant, winkel of kantoor. Het uiterlijk is geschikt voor een opdruk. De voor- en zijkant kunnen worden bedrukt worden met teksten, logo’s, namen en afbeeldingen.

Markiezen met reclame zorgen voor een herkenbaar punt in de straat. Tevens bieden ze optimale bescherming tegen de zon en vormen ze een verfraaiing van uw gevel. Door de dichte zijkanten heeft u geen last van hinderlijke zij-inval van het zonlicht. De nostalgische markiezen geven uw winkel, kantoor, restaurant en uw huis een chique en klassieke uitstraling. Markiezen komen het best tot hun recht bij panden met moderne en klassieke gevels.

Ga voor markiezen naar Senft

Wij weten precies welke markies perfect bij uw bedrijfspand of woning past. Hoe komt dat? Door onze passie voor het vak en jarenlange ervaring; ons familiebedrijf bestaat al sinds 1878. U vindt onze markiezen bij particulieren, bedrijfspanden en terrassen in de regio Noord-Holland.

Wilt u meer weten. Bijvoorbeeld over de belettering, de kleur of het model? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

De Productsoorten van Senft
Buitenzonwering

buitenzonwering

Onze buitenzonweringen maken wonen en werken in elke ruimte aangenaam.

Lees meer
Binnenzonwering

binnenzonwering

Onze binnenzonweringen is uniek en ademt een eigen karakter uit.

Lees meer
Rolluiken en hekken

rolluiken en hekken

Rolluiken en rolpoorten verhogen eenvoudig uw huiselijk comfort.

Lees meer
buiten producten

buiten producten

Natuurlijk wilt u ook buiten in de tuin of op het terras lekker kunnen genieten.

Lees meer