Parasols, genieten van schaduw

  Maar al te graag leven we buiten. Thuis in de tuin of even wat drinken en eten op het terras van een café of restaurant. Lang niet altijd stellen we het op prijs om dan vol in de zon te zitten. Met parasols creëert u een heerlijke, koele plek met schaduw, zodat u van het buitenleven kan blijven genieten.

  Parasols brengen niet alleen verkoeling, maar geven u ook extra plezier. Bij onze parasols met verlichting kunt u in de donkere avonduren buiten blijven zitten. Parasols zorgen ook voor bescherming. Tegenwoordig zijn we ons allemaal bewust van de schadelijke straling van de zon. Te lang in de felle zon zitten, is gevaarlijk voor ons lichaam. Goede parasols beschermen uw huid tegen straling.

  Ruime keuze aan parasols

  Senft heeft voor u een uitgebreid assortiment aan parasols. We hebben ze in de meest uiteenlopende kleuren. Onze doeken zijn kleurvast: zwart blijft zwart. We leveren ronde of vierkante parasols, die geschikt zijn voor kleine en grote terrassen. U kunt voor klassieke parasols kiezen. Dat wil zeggen met de voet en stang in het midden. Maar u kunt ook zwevende parasols voor uw terras gebruiken. Deze geven u meer bewegingsruimte onder de parasols zelf. Onze parasols kunnen uiteraard compleet in lijn met de uitstraling van uw onderneming worden uitgevoerd. Voor horecaondernemers is dit bijzonder aantrekkelijk, aangezien uw terras hiermee omgetoverd tot een ultiem gezellige, beschutte locatie die onlosmakelijk met uw naam wordt verbonden. Eventuele opties zijn parasolverwarming en verlichting.

  Parasols in onze showroom

  U bent bij Senft bij het goede adres op het gebied van parasols. Sinds 1878 zijn wij gespecialiseerd in binnen- en buitenzonwering voor thuis of in de horeca. Met onze ervaring, vakmanschap en kennis staan wij graag onze klanten bij. Wilt u meer weten? Bel of mail ons voor advies. Of kom langs in onze showroom om te kijken hoe parasols uw plezier buiten kunnen vergroten.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma