ROLLUIKEN VOOR BESCHERMING, comfort en behaaglijkheid

Onze rolluiken kenmerken zich door een ijzersterke combinatie. Ze zorgen voor betere inbraakbeveiliging, werken isolerend en verhogen de privacy. Uitermate geschikt voor jouw huis, kantoor of winkel.

3 BELANGRIJKSTE REDENEN VOOR DE AANSCHAF VAN EEN ROLLUIK BIJ SENFT

  1. Met rolluiken kun je tot 100% van de zonnestraling buitenhouden
  2. Privacy verhogend en energiebesparend
  3. Rolluiken zijn geluidswerend

MET ROLLUIKEN STOOKKOSTEN BESPAREN

Rolluiken zijn ideaal te gebruiken om te isoleren, donker te maken of voor de afsluiting en beveiliging van jouw woning. Onafhankelijke studies hebben aangetoond dat gesloten rolluiken het warmteverlies aanzienlijk doen slinken. Rolluiken bestaan uit een pakket van lamellen die je omhoog en omlaag kunt doen, de gaatjes tussen de lamellen zorgen voor ventilatie en licht. De lamellen zijn gemaakt van aluminium of staal. De aluminium lamellen zijn dubbelwandig met in het midden een schuimlaag, dat maakt ze extra stabiel en isolerend. Een rolluik voor het raam is de meest efficiënte airconditioning van jouw huis.

INBRAAKBEVEILIGING

Een gesloten rolluik zorgt voor een effectieve bescherming tegen ongewenste indringers. Rolluiken zijn ideaal om jouw pand te beveiligen voor als je op vakantie gaat of een weekend weg bent. Je kunt er volledig deuren en ramen mee afsluiten. Rolluiken bieden daarnaast een extra bescherming tegen buitengeluiden, daarbij dringt geluid een stuk minder door. De hoogwaardige en milieuvriendelijke schuim gevulde lamellen zorgen door de geluidsisolerende eigenschappen voor een goede nachtrust. Naast deze functies is een rolluik ook een uitstekende zonwering. Niets helpt beter tegen de zon dan een rolluik.

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: