BESCHERMING VAN JOUW GLAZEN SERRE

Een serre biedt extra leefcomfort. Je kunt er vaak net wat rustiger lezen of werken. Zonde als je dit niet meer kan doen wanneer de zon er volop schijnt. Want dan kan de temperatuur in jouw serre vaak hoog oplopen. Met serre zonwering voorkomt je de ergste warmte. Het product beschermt je interieur en houdt je huis koeler, zodat je optimaal kunt genieten van je serre.

HIGHLIGHTS

REDUCEERT WARMTEONTWIKKELING ONDER HET GLAS​

De boven gemonteerde serrezonwering zorgt voor een aangenaam schaduwvolle plek, waar je zelfs op een zonnige dag wilt vertoeven. De zonwering wordt aan de buitenkant boven jouw serre, glazen daken of lichtkoepels geplaatst. Het zonnescherm reduceert warmteontwikkeling onder het glas en zorgt voor een comfortabele temperatuur, ook in de zomer. Nagenoeg onafhankelijk van de omstandigheden, laat het zonnescherm zich met bijna elke dakconstructie combineren en is zo een echte verrijking. Daarnaast is de onder gemonteerde serrezonwering mooi van vorm, slank en chic.

EXTRA COMFORT

We hebben voor jou bijzondere elegante designmodellen. Serrezonwering is mogelijk met als optie extensie. Het door Stobag en Brustor telescoopsysteem zorgt met één druk op de knop voor een royale bescherming tegen de zon. De zonweringsdoeken zijn dusdanig gemaakt dat er altijd plezierig licht doorheen blijft schijnen en is beschikbaar is in talrijke designs. Het doek biedt bij zon effectieve bescherming tegen UV-straling. Daar blijft het niet alleen bij, je kunt je scherm aanvullen met accessoires. Zo kan de zonwering bijvoorbeeld worden uitgerust met weersensoren, een hulpmiddel zodat het zonnescherm automatisch uitgaat bij zon en intrekt bij regen en wind.