Terrasoverkappingen, meer dan alleen zonwering

  Natuurlijk bent u in de eerste plaats op zoek naar goede zonwering. Maar terrasoverkappingen bieden meer. Ze maken van uw terras een verlengde van uw woning en toveren uw buitenplaats om in een kamer waar u zich op uw gemak voelt.

  Tegenwoordig willen we steeds meer en zo lang mogelijk genieten van het buitenleven. Terrasoverkappingen bieden niet alleen schaduw op warme dagen, maar zorgen er ook voor dat u bij regen en wind en in de avond nog altijd prettig buiten kunt zitten. Als WeinorBrustor, Stobag en Luxaflex® Gallery dealer heeft Senft voor u een uitgebreid assortiment van hoogwaardige terrasoverkappingen, die antwoord bieden op iedere weerssituatie.

  Terrasoverkapping - Senft Haarlem

  PERGOTEX II – De pergola-zonwering

  Voor meer informatie download de brochure of neem contact met ons op

  Multifunctionele terrasoverkappingen

  U kunt alle kanten op met terrasoverkappingen. Ze kunnen worden uitgerust met verlichting voor als de avonden korter worden. Of met verwarming als de zwoele zomeravond uitblijft. Door de steunpunten blijven de terrasoverkappingen stabiel bij weer en wind. Met de zijdelingse bescherming houdt u de late avondzon en de nieuwsgierige blikken van buren tegen.

  Geen terras is voor ons te groot. Onze vakmensen maken terrasoverkappingen speciaal voor u op maat. Ook kunnen wij zorgen voor glazen zijpanelen, zodat uw terras wordt getransformeerd tot een serre.

  Met de juiste kleuren, designs en technologieën, zoals afstandsbedieningen, kunt u terrasoverkappingen samenstellen die volledig bij u en uw huis passen.

  NIEUW     Beleef het Cabrio gevoel…

  Bescherming tegen wind, regen en uv-straling maar ook het openlucht gevoel. De Weinor Pergotex II is flexibel inzetbaar en geeft u meer tijd in de buitenlucht. 100% waterdicht, windbelasting tot windkracht 8, dimbare LED verlichting, 100% buiten. Uit te bereiden met glazen elementen en verticale zonwering. Nu te bewonderen in onze showroom.

  Terrasoverkappingen bij Senft

  Wilt u zelf kennismaken met de mogelijkheden van onze terrasoverkappingen? Senft biedt diverse uitvoeringen in zowel textiel als glas en maakt deze altijd voor u op maat. Wij zijn exclusief dealer van Weinor, BrustorLuxaflex en Stobag en kunnen u helpen bij alle vragen over deze veelzijdige en bijzondere buitenzonwering.

  Schroom niet om langs te komen of neem contact met ons op. Senft heeft de ervaring in huis om u te assisteren bij terrasoverkappingen.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma