MET EEN UITVALSCHERM BLIJFT DE TEMPERATUUR IN HUIS

Uitvalschermen zijn duurzaam en sterk, waardoor je er jarenlang van kunt genieten. Ze lenen zich uitstekend voor locaties waar een vrije doorloop niet noodzakelijk is. Voor plekken waarop het wat harder waait, zijn er extra windvaste systemen leverbaar. Als je ons uitvalscherm inklapt dan komen de zijarmen verticaal tegen de gevel. Ideaal op grote hoogtes of langs de kust. Ze vormen een fraaie toevoeging aan het pand en kunnen voor bijna elke type woning of kantoorraam worden geplaatst.

3 REDENEN OM TE KIEZEN VOOR EEN UITVALSCHERM VAN SENFT

  1. Simpel en effectief
  2. Extra windvaste systemen leverbaar
  3. Het type markisolet is zeer geschikt voor hoge ramen
uitvalscherm

BEDIENING MOGELIJK MET EEN APP

Al onze uitvalschermen kunnen geleverd worden met elektrische bediening, anno 2020 optioneel aan te sturen met de smartphone. Daarnaast zijn de voornaamste kenmerken van uitvalschermen hun eenvoud en doeltreffendheid. Eenvoudig, omdat ze in uiteenlopende situaties makkelijk toepasbaar zijn. Doeltreffend, omdat ze licht en warmte buiten jouw woning of kantoor houden. Zo kun je in de woonkamer zonder hinderlijke lichtval verder lezen en heb je in jouw werkkamer geen last van de warmte. De temperatuur blijft aangenaam. Uitvalschermen voorkomen inkijk, zodat jij verzekerd bent van privacy.

ZONWERINGSDOEKEN VAN TOPKWALITEIT

De markisolet of valarm lijkt op een combinatie van een screen en een uitvalscherm. Het zakt eerst verticaal langs het raam naar beneden. Op het punt van uw keuze valt het scherm schuin naar voren. De markisolet is vooral geschikt voor hoge ramen. U kunt kiezen uit diverse kleuren, al dan niet met de klassieke blok-streep. Het uitvalscherm beschermt u tegen zon, hitte én ongewenste inkijk van buiten. Met zijn lichte retro-look laat het uitvalscherm ramen en kleine balkons mooi uitkomen, terwijl het toch goed beschermt tegen de zon. Ook perfect geschikt voor ramen van flatgebouwen. Als extra optie kan het scherm bovendien uitgevoerd worden met een zon-windautomaat.

Senft-Zonwering-Buitenzonwering-Uitvalschermen-Outdoor-Scotch&Soda

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: