Menu

Zonnescherm kopen

Wilt u een zonnescherm kopen? Dan ben u bij Senft aan het juiste adres. Wij maken de schermen op maat voor u. Zo weet u zeker dat u bij ons altijd iets naar uw wens vindt. U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten schermen zoals een uitvalscherm of een knikarmscherm.

Niets zo heerlijk als een warme zomer. Maar de hele dag de zon op uw huis of kantoor is niet prettig. Onze zonneschermen houden uw woning of werkplek koel, voorkomen vervelende lichtval en zorgen voor een aangename schaduw om af te koelen. Zit u ook graag buiten als er geen zon is? Onze zonneschermen kunnen op uw verzoek worden uitgerust met terrasverwarming, zodat u zelfs als het weer wat minder is, aangenaam kunt genieten van het buitenleven.

Zo beschikt Senft over zonneschermen die een antwoord bieden op elke situatie. Zon of geen zon.

024

Zonneschermen op maat

Voor elke vraag, hoe moeilijk of specifiek dan ook, biedt Senft een op maat gepaste oplossing. Bij ons draait het om kwaliteit, effectiviteit en service. Senft maakt zonneschermen die passen bij uw huis, kantoor of restaurant. Wij leveren ze in de gewenste kleur, in een klassiek of modern ontwerp en op maat. Voor in de serre, op het terras, op het balkon of voor het raam.

Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn vrijwel al onze zonneschermen voorzien van elektrische bediening. Nog meer genieten van uw schermen? Verrijk ze met onze extra opties:

  • Een zon-wind automaat die de schermen programmeert op lichtintensiteit en windkracht
  • Een aangenaam verwarmingssysteem
  • Sfeervolle verlichting
  • Een app waarmee u de zonneschermen of zon-wind automaat bedient

Bekijk de automatiseringsmogelijkheden van Somfy Smart Home en Luxaflex™ PowerView voor optimaal gebruikersgemak.

U kunt bij ons zelfs uw oude zonnescherm laten moderniseren door het doek te vervangen of door de handmatige bediening om te bouwen naar elektrisch. Zo heeft u er nog langer plezier van!

Uw specialist in zonneschermen

Senft weet precies wat u, uw woning of kantoor nodig heeft en we geven u graag advies. Wij hebben een schat aan ervaring in huis. Sinds 1878 zijn wij dé specialist op het gebied van zonneschermen.

Bent u op zoek naar de meest ideale oplossing om uw huis of kantoor te voorzien van zonneschermen? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

De Productsoorten van Senft
Buitenzonwering

buitenzonwering

Onze buitenzonweringen maken wonen en werken in elke ruimte aangenaam.

Lees meer
Binnenzonwering

binnenzonwering

Onze binnenzonweringen is uniek en ademt een eigen karakter uit.

Lees meer
Rolluiken en hekken

rolluiken en hekken

Rolluiken en rolpoorten verhogen eenvoudig uw huiselijk comfort.

Lees meer
buiten producten

buiten producten

Natuurlijk wilt u ook buiten in de tuin of op het terras lekker kunnen genieten.

Lees meer