Menu

Zonwerende screens  van Senft

Screens geven bescherming in tal van situaties. Ze houden niet alleen de zon tegen, maar voorkomen inkijk naar binnen, terwijl ze goed zicht geven naar buiten. Ideaal voor privacy. Screens hebben weinig hinder van weersinvloeden, zodat u ze naar beneden kunt laten als u voor lange tijd afwezig bent.

Zipscreens bieden een paar handige extra’s. Doordat het screendoek vast ‘geritst’ wordt in de aluminium zijgeleiders, hangt het zonwerende doek altijd strak en is er geen hinderlijke opening tussen de geleiders en het zonwerende screendoek. Zo ontstaat een zonwering die uw interieur altijd beschermt tegen zon en warmte, die bovendien volledig verduisterend uitgevoerd kan worden. De screens kunnen tevens fungeren als hor.

Screens in alle soorten en maten

In de Luxaflex® Gallery showroom van Senft vindt u verschillende soorten screens. De vormgeving is strak en compact of juist in ronde vormen. Er is een ruime keuze aan bedieningssystemen. De screens zijn leverbaar in diverse kleuren en kunnen op maat worden gemaakt voor elke type woonhuis of kantoor en van kleine tot grote ramen.

De screens kunt u voor diverse doeleinden gebruiken. Zo levert Senft windvaste screens voor plekken waar het veel waait. Projectscreens, voor projectie van beelden, en verduisteringsscreens zijn perfect voor het geven van presentaties.

Als exclusieve dealer van Weinor, Luxaflex®, Brustor en Stobag garandeert Senft u duurzame kwaliteit. Dit zijn ijzersterke merken die hun sporen hebben verdiend in de wereld van screens.

Senft, kennis van screens

Senft bestaat sinds 1878 en kan buigen op ruime ervaring. Met onze kennis kunnen wij u verder helpen bij het maken van uw keuze. Dankzij ons uitgebreid aanbod kunt u bij ons altijd terecht voor screens.

Bent u er al uit wat voor een screen u wilt? Twijfelt u welke u het best kunt gebruiken? Kom gerust langs in onze winkel of neem contact met ons op. Met screens bent u verzekerd van privacy.

De Productsoorten van Senft
Buitenzonwering

buitenzonwering

Onze buitenzonweringen maken wonen en werken in elke ruimte aangenaam.

Lees meer
Binnenzonwering

binnenzonwering

Onze binnenzonweringen is uniek en ademt een eigen karakter uit.

Lees meer
Rolluiken en hekken

rolluiken en hekken

Rolluiken en rolpoorten verhogen eenvoudig uw huiselijk comfort.

Lees meer
buiten producten

buiten producten

Natuurlijk wilt u ook buiten in de tuin of op het terras lekker kunnen genieten.

Lees meer