Menu

Extra comfort met serre zonwering

Een serre biedt extra leefcomfort. U kunt er vaak net wat rustiger lezen of werken. Zonde als u dit niet meer kan doen als de zon er volop schijnt. Want dan kan de temperatuur in uw serre vaak hoog oplopen. Met serre zonwering voorkomt u de ergste warmte.

En serre zonwering werkt als een schild boven of rondom het vertrek. Niet alleen om warmteopbouw te voorkomen, maar het functioneert ook lichtreducerend. Doordat de serre zonwering over uw vertrek valt, houdt u vervelende schittering tegen. Uw interieur blijft hierdoor beschermd. Tevens belet serre zonwering inkijk, zodat u van uw privacy kunt genieten. De doeken zijn dusdanig gemaakt dat er altijd plezierig licht doorheen blijft schijnen.

Op maat gesneden serre zonwering

Als Luxaflex® Gallery dealer bieden wij u veel keuze uit verschillende soorten serre zonwering. Het door u gekozen doek is vuil-, en waterafstotend en glijdt via geleiders vanuit een stijlvol gevormde kast over het dak van uw serre. We hebben voor u strakke designmodellen. Door de elegante cassettes wordt de serre zonwering op een onopvallende manier weggestopt.

Daar blijft het niet bij. De serre zonwering zit vol met accessoires. Zo kan de zonwering bijvoorbeeld worden uitgerust met weersensoren, zodat ze automatisch uitgaan bij zon en intrekken bij regen en wind.

De serre zonwering biedt gemak in huis. Ze zijn voorzien van een motor en kunnen worden bediend met een afstandsbediening. Dit geldt ook voor eventuele andere accessoires.

Serre zonwering, Senft staat u bij

Senft kan buigen op ervaring en kennis die teruggaan naar het oprichtingsjaar 1878. Wij groeien mee met de meest recente ontwikkelingen en staan u daarom graag bij in uw keuze voor een serre zonwering. We werken samen met merken als Weinor, Luxaflex®, Stobag en Brustor.

Zoekt u naar een serre zonwering die van alle gemakken is voorzien? Dan kunt u terecht bij Senft. Neem daarom contact met ons op als u meer wil weten.

De Productsoorten van Senft
Buitenzonwering

buitenzonwering

Onze buitenzonweringen maken wonen en werken in elke ruimte aangenaam.

Lees meer
Binnenzonwering

binnenzonwering

Onze binnenzonweringen is uniek en ademt een eigen karakter uit.

Lees meer
Rolluiken en hekken

rolluiken en hekken

Rolluiken en rolpoorten verhogen eenvoudig uw huiselijk comfort.

Lees meer
buiten producten

buiten producten

Natuurlijk wilt u ook buiten in de tuin of op het terras lekker kunnen genieten.

Lees meer