Menu

De toegevoegde waarde van terrasschermen

Terrasschermen zijn een verrijking van uw huis. Zeker als u na een lange winter eindelijk van de zon kunt genieten. Maar als die te hoog aan de hemel staat, verlangt iedereen naar wat schaduw. Met terrasschermen kunt u van het buitenleven genieten als de temperaturen oplopen.

Terrasschermen geven u een gevoel van vrijheid. U behoudt een vrij uitzicht op de wereld om u heen. Onder de terrasschermen kunt u ongehinderd doorlopen. Ook ideaal voor als u deuren of ramen wilt openen. Ze passen uitstekend bij brede gevels en met de uitgebreide hoeveelheid aan kleuren en patronen geven ze uw woning extra toegevoegde waarde, waardoor u er nog meer plezier aan beleeft.

Altijd passende terrasschermen

Als Luxaflex® Gallery en Weinor showroom heeft Senft altijd een zonwering die bij u past. Er zijn immers verscheidene soorten terrasschermen. Ze vallen op door hun compactheid, integratie met de gevel, gebruiksgemak, luxe en design. De terrasschermen creëren een sfeervolle oase van rust op uw terras en complementeren de uitstraling van uw huis.

De terrasschermen kunt u bovendien uitrusten met extra snufjes. U kunt er spotjes laten inbouwen. Ze voorzien van elektronische bediening, verwarming en weersensoren, zodat die het scherm kunnen besturen als het bijvoorbeeld hard begint te waaien.
De terrasschermen kenmerken zich door duurzaamheid. De doeken zijn kleurvast, zodat u er nog lang van kunt genieten.

Terrasschermen in onze showroom

Op elk probleem heeft Senft met zijn terrasschermen een antwoord in huis. Wij zijn een exclusieve dealer van Weinor, Luxaflex®, Stobag en Brustor. Sinds 1878 staan bij ons kwaliteit, effectiviteit en service hoog in het vaandel.

Wilt u meer informatie? Neem dan een kijkje in onze showroom. U kunt ook bellen of mailen. Met terrasschermen geniet u extra van het buitenleven.

De Productsoorten van Senft
Buitenzonwering

buitenzonwering

Onze buitenzonweringen maken wonen en werken in elke ruimte aangenaam.

Lees meer
Binnenzonwering

binnenzonwering

Onze binnenzonweringen is uniek en ademt een eigen karakter uit.

Lees meer
Rolluiken en hekken

rolluiken en hekken

Rolluiken en rolpoorten verhogen eenvoudig uw huiselijk comfort.

Lees meer
buiten producten

buiten producten

Natuurlijk wilt u ook buiten in de tuin of op het terras lekker kunnen genieten.

Lees meer