Uitvalschermen: simpel en effectief

  Een scherm tegen de zon langs de oprit, bij uw tuin of bij ramen op hoger gelegen etages, daarvoor zijn uitvalschermen uitermate geschikt. Ze lenen zich uitstekend voor locaties waar een vrije doorloop niet noodzakelijk is.

  Daarnaast zijn de voornaamste kenmerken van uitvalschermen hun eenvoud en doeltreffendheid. Eenvoudig, omdat ze in uiteenlopende situaties makkelijk toepasbaar zijn. Doeltreffend, omdat ze licht en warmte buiten uw woning of kantoor houden. Zo kunt u in de woonkamer zonder hinderlijke lichtval verder lezen en heeft u in uw werkkamer geen last van de warmte. De temperatuur blijft aangenaam. Uitvalschermen voorkomen inkijk, zodat u verzekerd bent van privacy.

  Uitvalschermen fleuren uw huis op

  Uitvalschermen vormen een fraaie toevoeging aan uw huis of kantoor. Ze kunnen voor elke type woning of kantoorraam worden geplaatst. Ze kunnen uw pand een stralende uitstraling geven. U kunt kiezen uit diverse kleuren, al dan niet met streep. Uitvalschermen zijn duurzaam en kwalitatief sterk, waardoor u er jarenlang van kunt genieten.

  Met de variabele valarmen van de uitvalschermen bepaalt u hoeveel bescherming u tegen de zon nodig heeft en hoeveel u van het uitzicht wilt genieten. Uitvalschermen hebben windvaste armen, zodat ze ideaal zijn om op te hangen op grote hoogtes of langs de kust.
  De modernste techniek ontbreekt niet. De uitvalschermen kunnnen met een afstandsbediening worden geleverd. Als extra optie kan het scherm bovendien uitgevoerd worden met een zon-windautomaat.

  Uitvalschermen van diverse topmerken

  Dankzij onze ruime ervaring in de wereld van zonneschermen en het zeer uitgebreide aanbod kunt u bij ons altijd ideale uitvalschermen vinden. Wij zijn exclusief dealer van topmerken als Weinor, Brustor, Stobag en Luxaflex®. Dit zijn ijzersterke merken die hun sporen hebben verdiend in de wereld van zonneschermen.

  Senft staat u graag bij in uw keuze. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Want goede uitvalschermen verrijken uw wooncomfort.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma