Veilige en eenvoudige bediening

  Opgroeiende kinderen hebben een groeiende nieuwsgierigheid naar de wereld om hen heen. En dat betekent dat doodgewone zaken zoals uw raambekleding ineens gevaren met zich kunnen meebrengen.

  Bij Luxaflex® en Sunway beschouwen we de kindveiligheid als onze hoogste prioriteit. Het veiliger maken van onze producten voor huizen met baby’s en jonge kinderen vormt daarom een integraal onderdeel van onze ontwerpfilosofie. Luxaflex® en Sunway voldoet altijd aan de minimale vereisten zoals voorgeschreven door de Europese norm EN 13120 (Aan de binnenzijde geplaatste raambekleding-prestatie-eisen inclusief veiligheid).

  Van koordloze alternatieven tot elektrische systemen – wij bieden een keur aan innovatieve bedieningssystemen die zijn ontworpen met oog op veiligheid, bedieningsgemak en vormgeving. U kunt kiezen uit een groot aantal kleuren en materialen die perfect in een kinderkamer of toekomstige tienerkamer passen.

  LiteRise®

  Koorden zijn niet meer nodig met het unieke LiteRise®-systeem. Beweeg met uw hand via de onderlat de raamdecoratie moeiteloos omhoog en omlaag. LiteRise® is bijzonder veilig en biedt tegelijkertijd extra gebruikscomfort en een aantrekkelijke strakke vormgeving.

  SmartCord® and UltraLift™

  SmartCord® en UltraLift™ zijn revolutionaire en gepatenteerde koordbedieningssystemen. Deze systemen hebben een intrekbaar koord met een constante lengte waarmee de raambekleding moeiteloos kan worden bediend. Bij het SmartCord® systeem hoeft u bovendien slechts kort aan het koord te trekken om de raambekleding automatisch naar de gewenste positie te laten zakken.

  PowerRise®PowerRise® en elektrische bediening

  Veel producten zijn ook leverbaar met een elektrisch bediening. Hiermee kunt u het product met één druk op een knop bedienen. Met een afstandsbediening of wandschakelaar zijn trekkoorden overbodig. Daarmee verbetert u zowel het gebruiksgemak als de veiligheid in uw huis aanzienlijk. U kunt voor een 24 volt motor of een accu (batterij) motor kiezen.

  Softraise

  Het koordloze Rolgordijn Softraise systeem heeft een veermechanisme voor eenvoudig en soepel bedienen van uw rolgordijn.

  Kindvriendelijk Senft Zonwering Haarlem

  Dakraamproducten, Nano Rolgordijnen en ingespannen modellen

  Deze systemen zijn zodanig ontworpen dat ze precies in het kozijn van uw deuren en draai- en kiepramen passen, zodat u geen last meer hebt van loshangende koorden.

  Veiligheids-koordverbinders

  De meeste koordbediende raambekleding wordt standaard geleverd met speciale koordverbinders. Deze breken en ontkoppelen het koord als er kracht op wordt uitgeoefend.

  Bediening met slingerstang of stok

  Een aantal producten zijn te verkrijgen met een slingerstang of schuifstok. Met de schuifstok kunt u moeiteloos verticale jaloezieën bedienen. Met de speciale, gebruiksvriendelijke stangbediening kunt u uw zonwering omhoog of omlaag halen en zelfs kantelen.

  Koord- en kettingbediening

  Geeft u de voorkeur aan een koord- of kettingbediening, dan zijn er extra veiligheidsvoorzieningen voor kinderen. Alle raambekleding worden geleverd met een koord- of kettingbeveiliging.

  • Stobag
  • Logo Weinor
  • Roma