Dankzij SUNWAY® & Homey ben jij het slimme middelpunt in jouw huis

Automatische flows voor ieder bijzonder moment
Homey biedt jou de mogelijkheid om méér te halen uit de apparaten die je al hebt. Zo kun je met de Homey-app op je smartphone ieder gewenst digitaal apparaat integreren en zelf instellen met welke andere apparaten je deze wil verbinden in een zogenaamde ‘flow’ oftewel scenario.

Hiermee beantwoordt Homey, dat is ontwikkeld door Nederlandse startup Athom, aan een grote gebruikersuitdaging: één allesomvattend draadloos platform voor alle Smart Home producten. En dat is prettig, aangezien je luxe Sonos Home Sound System, je geweldige Philips HUE-lampen en je slimme thermostaat Toon, allemaal een eigen afstandsbediening en een eigen app hebben. En die apps zijn niet altijd even gebruiksvriendelijk.

Bespaar energie door 100% inzicht 
Maar behalve leuk om mee te spelen is Homey vooral ook een duurzame oplossing die je de mogelijkheid geeft om moeiteloos een milieubewust huishouden te runnen. Zo kun je heel snel grote energiebesparingen realiseren, doordat je volledig inzicht hebt in alle verbruikende producten in huis. Zo zijn energieslurpers in no-time gevonden.

En het wordt nog mooier. Want als je dacht dat al je analoge apparaten onbruikbaar zijn geworden heb je het mis. Haal je oude broodrooster maar weer van zolder, want met een slimme stekker van bijvoorbeeld Fibaro of KlikAanKlikUit kun je ook deze apparaten eenvoudig in je flows integreren. Het enige dat je hoeft te doen is de slimme stekker tussen het apparaat en het stopcontact plaatsen.

Homey & SUNWAY®
Bij SUNWAY® houden we van innovatie in huis. Daarom zijn ook alle elektrisch bedienbare raamdecoratie producten van SUNWAY® gemakkelijk te integreren in de Homey-app. Zo kun je heel eenvoudig SUNWAY® als merk toevoegen binnen in app. Vervolgens kies je welke bediening je gebruikt en kun je ieder afzonderlijk product in je flows gebruiken. Kost je hooguit een minuutje.

Over ONS

Senft Zonwering, al generaties lang de specialist in Haarlem, Amsterdam en omstreken. Sinds 1878 staat dit familiebedrijf bekend om zijn service, kwaliteit en duurzaamheid. Niet voor niets zijn we onlangs uitgeroepen tot het op één na beste bedrijf in Nederland van onze branche. Zo hebben wij ook nog een droom voor de toekomst, maar realiseren liever die van jou.

Recent Nieuws

Volg ons

Offerte aanvragen

Uploaden fotos of documenten, alleen .jpg of .pdf kan hieronder: